Adamlar Haberleri

Adamlar Haberleri

30 Ağustos'ta Fethiye'de Adamlar Sahnede

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği görkemli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sevilen müzik grubu Adamlar' ın sahne almasıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Fethiye Belediyesi 30 Ağustos’u Adamlar Konseri Coşkuyla Anacak

Fethiye Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Sünnet şöleninde hedef bin çocuk

Fethiye Muhtarlar Derneği öncülüğünde gönüllü doktorlar, hemşireler ve sağlık memurları ile hayırsever işadamlarının destekleriyle sünnet şöleni düzenlenecek. Organizasyon kapsamında bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. 

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

MÜSİAD FETHİYE’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şube 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Kemal Tufan bayrağı Mehmet Atlı ve ekibine devretti. 

KARACA, HOLLANDA’DA İŞ ADAMLARI VE TUR OPERATÖRLERİNE ‘FETHİYE’ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için gittiği Hollanda’da, Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli, Türk ve Hollandalı iş adamları, tur operatörleri, STK başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

ESKİ İŞ ADAMI HAMDİ CERAN VEFAT ETTİ

Fethiye’nin eski iş adamlarından Konyalı Hamdi Ceran tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

MUĞLA’DA BABASININ BAYRAĞINI TAŞIYAN 63 KADININ BAŞARI HİKAYESİ TÖRENLE TANITILDI

Muğla’da işini babasından devralarak sürdüren 63 kadının başarı hikâyesinin kitap, film ve sanal ortamda anlatıldığı ‘Babalar ve Kızları’ projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nının desteğiyle TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 2020 yılında başlatılan projenin tanıtım gecesine Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) ilk kadın başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu olarak katıldı. Törende projede yer alan kadın girişimcilere ve destekçilerine belge ve kitap takdim edildi. Projeye Fethiye ve Seydikemer’den katılan kadın girişimcilere belge ve kitapları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

Gaziler Derneği’ne yazıcı ve nakit para deviri

Kapanan Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bir adet yazıcı ve nakit para devri yapıldı. Yapılan devir sonrası Ünal,’’ Derneğimiz adına çok mutluyum’’ dedi.

YDA’ya 2 ödül birden

Saygın Medya-Saygın Kurt ve Kıbrıs İş Adamları Derneği (İŞAD) işbirliğiyle Les Ambassadeurs Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 2.’ si düzenlenen KKTC Altın Caretta ödülleri sahiplerini buldu.  

Şampiyon Pehlivan Ozan Kıl'a altın ödülü

Fethiye’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden Murat Koyuncu, hafta sonu 660’ıncı Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kendi kategorisinde şampiyon olan Kıl’ı tebrik ederek altın ile ödüllendirdi.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Fethiye hudut kapısını incelemeye geldiler

Muğla sahillerinde deniz hudut kapılarında inceleme yapmak için gelen Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz beraberinde Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Fethiye’ye polis helikopteriyle geldiler. Polis helikopterinin ineceği Fethiye Şehir Stadında çalışma yapan Fethiyesporlu futbolcu ve teknik adamlar, helikopterin ineceği haberini alınca antrenmanı kesip, yan sahaya geçip burada devam ettiler. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, “Yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimizle ilgili en iyi düzeyde hizmet verebilmek için hudut kapılarımızın gerek fiziki koşullarını gerekse içinde yaşadığımız kurumsal sıkıntıları çözme anlamında başkanımız Ankara’dan geldi” ifadelerini kullandı.

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i; İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi’nde bulunan başkanlık makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarette FGSİAD Başkanı Yunus Önder, öncellikle Başkan Cengiz’e sağlık sorunları ve görmüş olduğu tedavi sürecinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Böylesine zor bir dönemde her şeye rağmen kulübün başında dimdik duruşundan dolayı duyduğu gururu ve mutluluğu Başkan Cengiz ile paylaştı; görevinde başarılar diledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de FGSİAD Başkanı Yunus Önder’in ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Yunus bizim başkanımız olması yanı sıra vefalı bir kardeşimizdir. Yaşadığım sağlık sorunlarım süresince her daim telefonla arayıp, yanımda olduğunu hissettirmiştir. Bunun yanında Galatasaray adına bölgesinde yaptıkları da hepimizin takdirle izlediği gelişmelerdir. Kendisine şahsım ve Galatasaray Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, ziyaret, Fethiye, Muğla, İstanbul,

Önder, “Tarımsal üretim durmak üzere”

Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği Yunus Önder, FRT Televizyonu’nda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında ülke ve bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Önder, “Türkiye’de tarım ve sanayi üretimi durmak üzere. Türkiye üretmezse enflasyon düşmez. Siz kolay yoldan tarım alanlarına bina yapıp satarsanız, otomatik olarak üretimden düşersiniz” dedi.

Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Datça’da Koy Temizledi

Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Datça Belediyesi işbirliği ile koy temizlik kampanyası gerçekleştirildi.

Başkan Demir “15 Temmuz Birlik ve Beraberlik Destanıdır”

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılı nedeniyle yazılı açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, derneklerinin her zaman her koşulda milli iradeye sahip çıkacağını açıkladı.

Vali Tavlı'dan MÜSİAD'a İade-İ Ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi'ne iade ziyarette bulundu.

Muğla Valiliği’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Muğla Valiliği'nde görev yapan yetkililerin isimleri kullanılarak, art niyetli kişi ya da kişilerin iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından özellikle tekerlekli sandalye talep etmek suretiyle yardım talebinde bulundukları öğrenildi. 

MÜSİAD’tan Vali Orhan Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

MÜSİAD’dan Dijital Fuar

7-13 Temmuz tarihleri arasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Türkiye’nin en kapsamlı dijital EXPO fuarı düzenlenecek.

Muğla İGD Başkanı Köktener'den ‘Basına Desteğe Teşekkür’

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Derneğin her daim yanında olan ve destek veren kamu kurum, STK ve işadamlarına teşekkür ederek, yardımların devam edeceğini belirtti.

Milaslı Hayırsever Kardeş 20 Bin Adet Maske Alıp Dağıttı

Milaslı iş adamları Namık ve Mehmet Ali Akarca kardeşler, Korona virüs salgınıyla iç piyasada bulunması ve temini oldukça zor olan korunma maskelerinden kendi imkanlarıyla 20 bin adet alarak, Milas’taki sağlık personelleri başta olmak üzere kurum çalışanlarına dağıttı.

MÜSİAD’dan yeni bir protokol

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şubesi, üyelerinin avantajlı satın alma yapabilmesi amacıyla iki yeni protokol imzaladı.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Demir; “Devletimizin Yanındayız”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube  Başkanı Kazım Demir, Mehmetçiğe yönelik her türlü saldırıda devletin yanında yer aldıklarını açıkladı.

MÜSİAD’tan Üyelerine E-Fatura Bilgilendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, e-fatura bilgilendirmesi ve 2019 yılı değerlendirme toplantısında üyelerini bir araya getirdi.

MÜSİAD Türkiye Finans Katılım Bankası İle Protokol İmzaladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi üyelerinin daha avantajlı satın almalar yapabilmesi amacıyla Türkiye Finans Katılım Bankası ile protokol imzaladı.