Gaziler Derneği'ne yazıcı ve nakit para deviri

Kapanan Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bir adet yazıcı ve nakit para devri yapıldı. Yapılan devir sonrası Ünal,'' Derneğimiz adına çok mutluyum'' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Tasviye Halinde Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Dağ, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Keyifli sohbet eşliğinde geçen ziyarette Dağ, kapanan derneğe ait bir adet yazıcı ve 6 bin 740 lira 60 kuruş nakit para devrini gerçekleştirdi. Devir sonrası Ünal,’’ Derneğimiz adına çok mutluyum’’ dedi.

Haber
Ziyarette konuşan Tasviye Halinde Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Dağ, “Anadolu'nun küçük bir köyündesiniz. Çocuksunuz, deniz görmediniz. Bizim gibi. Biz de görmedik o yaşlarda. Babamız ne şehit ne de gazi idi. Dedik ki gazi ve şehit çocukları için bir mavilik inşa edelim bu amaçla 2019 Eylül'ünde tam da gaziler gününde "Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurduk. Bu kısa sürede şehit aileleri ve gazilerimiz için tekne turları düzenledik. Karadan ulaşımı olmayan Datça koylarında su altı, şu üstü ve sahil temizliğini elimizden geldiğince yaptık. Ve bu konuda kamuoyu oluşturmaya çalıştık. Bu çabalarımız yerel ve ulusal basında geniş yer buldu. 

Haber
Ancak geçen zaman içinde dernek üyelerimizin birçoğunun sağlık vb. nedenlerle şehir dışına taşınması ve küçük bir sahil beldesi olan Datça'da başka derneklerin bulunması nedeni ile sayıca çok olmak yerine niteliği artıralım gayesi ile genel kurul kararı ile derneği fesh etme kararı aldık. 
Bu süreçte derneğimizin kuruluş amacına uygun olarak bu hüzünlü vedada biraz olsun yüreklerimize su serpilsin diye dernek hesabında bulunan paranın Şehit aileleri ve Gazilerimizin gönlünde bir nebze yer alabilmek için yaptığımız araştırmalarda Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine, derneğin genel kurul kararı ile dernek hesabındaki parayı devretme kararı aldık.  Bu vesile ile yeniden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere tüm kahraman Şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Hayatta olan tüm gazilerimize ailelerine ve şehit ailelerine saygılar sunuyoruz. Minicik bir katkımız olursa bu kahramanlara en büyük gurur kaynağımız olacaktır. Saygılarımızla’’ dedi.

Haber
DERNEĞİMİZ ADINA ÇOK MUTLUYUM
Derneğimiz adına çok mutluyum diyen Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Namık Ünal,’’ Bugün Datça’dan sayın arkadaşlarım Datça Amatör Denizciler ve Gemi Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanı ve saymanı arkadaşım derneğimizi ziyaret ettiler. Öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Yapmış oldukları araştırmalarda derneğimizi uygun gördükleri için paranın, yazıcının devri için gurur duyuyorum. Derneğimiz adına çok mutluyum. Demek ki bizim derneğimiz, sizlerde biliyorsunuz Fethiye’de, Muğla’da tek dernektir. Türkiye’den de bizim derneğimizi bilen çok. Birçok öneriler gelir, birçok paylaşım yaparız. Bunun için ben derneğimle gurur duyuyorum. Önceden 3 dönem yapıp bırakmıştım. Arkadaşların uzun ısrarları sonucu bu dönem tekrar başkan oldum. Dernek başkanı olarak kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN