Akaryakıta Zam Haberleri

Akaryakıta Zam Haberleri

Oto gazın fiyatı 18 lirayı aşacak

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren oto gazın fiyatı 69 kuruş artacak. Zammın ardından oto gazın litresi 18 lirayı aşacak.

LPG’ye zam geldi!

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla oto gazın fiyatı 1 lira 31 kuruş arttı. Zammın ardından oto gazın litresi Fethiye’de 17 lirayı aştı.

Başkan Taşar, “Sürekli akaryakıta zam gelmesini doğru bulmuyoruz”

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV zammı ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları güncellendi. ÖTV tutarları motorinde ve 95 oktan benzinde litre başına 5'er lira, LPG'de ise 4 lira artırıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki Özel Tüketim Vergisi zammı sonrası Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar FRT TV’ye konuştu.

MOTORİNE ÜST ÜSTE ZAM! LİTRESİ 30 TL’Yİ GEÇTİ

Akaryakıta zam yağmuru durmuyor. Motorine üst üste gelen zamlar sonrası litresi 30 lirayı geçti.

Benzin ve otogaza büyük zam

Akaryakıta zam yağmuru sürüyor. Son olarak benzine 2,18 TL, Otogaza (LPG) ise 55 kuruş zam geldi.

BENZİN VE MOTORİN DURMUYOR

Fethiye’de benzinin litre fiyatı 1 Haziran gecesi yapılan zamla 26,53 liraya, motorinin fiyatı ise 26,21 liraya ulaştı. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı buldu.

AKARYAKITA YENİ ZAM YOLDA

Rusya ve Ukrayna Savaşı devam ederken brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanma akaryakıt fiyatlarında da sürekli değişkenlik yaşanmasına neden oluyor. Vatandaşlarda artık akaryakıt fiyatlarında sürekli yaşanan zam haberlerini takip etmekte zorlanıyor. Yaşanan bu değişkenlik nedeni ile gece yarısından itibaren benzine 1,43 lira, motorine ise 1,38 lira zam gelmesi bekleniyor.