Akaryakıtta Indirim Haberleri

Akaryakıtta Indirim Haberleri

Akaryakıt fiyatları güncellendi

Brend petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent Petrol Fiyatları’nın Dünya üzerinde artarak 123 dolar seviyelerini geçtikten sonra arka arkaya artış gösteren benzin ve motorinin litre fiyatı 30TLüzerine çıkmıştı. Doların da 17 TL üzerine kadar yükselmesi ile beraber tüm Dünya’da artış gösteren brent petrol fiyatının 113 dolar seviyelerine kadar gerilemesi akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluşturdu.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Dünya’da ortaya çıkan enerji krizi ve Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile beraber akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynayan brent petrol fiyatının 130 dolar seviyelerine çıkması ile ülkemizde akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zamlar yapılmıştı. Son günlerde brent petrol fiyatının 100 dolar seviyelerine kadar gerilemesinden sonra akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu.

Fethiye’de akaryakıt zammı trafiği

KDV yani vergi indiriminin akaryakıt fiyatlarında da uygulanarak benzin ve motorinin fiyatının 13 TL'nin altına düşeceğini tahmin eden araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim bekleyen vatandaşlar benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapılınca akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu.

Akaryakıtta İndirim Mutlu Etti

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından Dünya piyasalarında petrolün varil fiyatının düşmesi ile birlikte Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorin ve benzine indirim geldiğini duyurdu.

Başkan Taşar raylı sistem projesini değerlendirdi

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüsü salgınında şoför esnafının zor günler geçirdiğini belirtti. Oda Başkanı Taşar, “Devletimizden, belediyemizden maddi destek, akaryakıtta indirim veya araç vergi ve sigortalarında indirim bekliyoruz” dedi.