Arayış Haberleri

Arayış Haberleri

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Fethiye’de Dershane Ücretleri Dudak Uçuklattı 

2023 – 2024 yılı öncesinde dershane arayışına giren veliler her geçen gün yeni zamlarla karşılaşmaya devam ediyor.

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.

KURBAN BAYRAMI YAKLAŞINCA BIÇAKÇILAR YOĞUNLAŞTI

Mübarek Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban kesmek isteyenlerin kurbanlık bakmaya başladığı şu günlerde evlerinde bulunan bıçakları daha keskin hale getirmek isteyenlerde bıçaklarını bileyletmek için usta arayışındalar.

Yaşamak için birlikteyiz

Dünyayı etkisi altına alan ekonomik sıkıntıdan en çok etkilenenlerden birisi de ülkemizde yerel basın oldu. Girdi fiyatlarındaki astronomik artışlar, reklam gelirlerdeki düşüşler nedeniyle yaşama mücadelesi veren yerel gazete, TV ve radyolar arayış içinde. 

Karabağlar Yaylası’nda su baskınlarına karşı ortak çözüm arayışı

Menteşe ilçesinde yoğun yağıştan kaynaklanan su baskınları ile Karabağlar Yaylası’nda biriken suyun tahliyesinde yaşanan sorunlara yönelik inceleme başlatıldı. 

Fethiyespor, Bahri Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor Mesut Toros’un ardından Bahri Kaya ile de yollarını ayırdı. Kovit-19 testi pozitif çıkan Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu online yaptıkları toplantıda 7 haftada 2 galibiyet 4 mağlubiyet ve 1’de beraberlik aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Bahri Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu Bahri Kaya ile karşılıklı anlaşıp, yollarını ayırdı. Fethiyespor yeni hoca arayışını sürdürüyor. 

Fethiye’de De Açık Hava Lokantası

Koronavirüs kısıtlaması çalışanları yeni arayışlara yöneltti. Restoranların ‘paket servis’ ve ‘gel-al’ hizmeti vermesi ile Fethiye’de park ve bahçelerin yanı sıra Pazar yerleri adeta açık hava lokantasına dönüştü. 

Baro Oturma Eylemi Yaptı

FERDİ YAVUZ- Baroların yapısını değiştirecek düzenlemeye karşı hak arayışı mücadelesi veren avukatlar Muğla Barosu önünde oturma eylemi yaptı.