Ayrılık Haberleri

Ayrılık Haberleri

Fethiyespor’da ilk ayrılık belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Çağdaş Bodrumspor’da Ayrılık

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor'da sezon başında göreve getirilen Genel Menajer Tolga Tekinalp görevinden ayrıldı.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Şimşeklerde İki Ayrılık

Fethiyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şimşeklerde Burak Başkaya ve Onur Taha Takır ile yollar ayrıldı.

Fethiyespor’da Ayrılık

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK’dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı.

Sadet Kansız’dan kadınlar günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak tüm siyasilerin ortak bir mutabakatla kadın cinayetleri için bir çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Fethiyespor’da ayrılık rüzgarı

3.lig 2.grupta hedeflediği bir üst lige çıkamayan Fethiyespor’da ayrılık rüzgarı başladı. Lacivert beyazlılarda 14 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği öğrenildi. Kiralık oyuncularla birlikte sözleşmesi biten futbolcuların yeniden Fethiyespor’la sözleşme imzalayıp imzalamayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu arada Fethiyespor yönetim kurulunun dün akşam saatlerinde başkan Esat Bakırcı’nın yönetiminde bir toplantı yaptığı ve sezonu değerlendirdiği öğrenildi.

Dükkana Girişleri Sakin, Çıkışları Yıkıcı Oldu

Milas’ta bir iş yerini kiralayan şahıslar, dükkan sahibiyle anlaşamayınca iş yerini boşaltmak zorunda kaldılar. Mal sahibiyle problemli bir şekilde ayrılık yaşayan kiracılar, mal sahibinin iddiasına göre dükkanı harabeye çevirdi.