Basın Bayramı Haberleri

Basın Bayramı Haberleri

Kaytan: “ 10 ocak’lar gerçek Anlamda basın bayramı olmalı”

Medya sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların ve basın çalışanlarının 2024 yılına birçok sorunla girdiğini belirten Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, bu sorunların zaman geçirilmeden ele alınarak çözülmesinin, demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıdığını kaydetti. Mesleki sorunların çözülerek 10 Ocak’ın gerçek anlamda basın bayramı olmasını dilediğini ifade eden Cem Kaytan, bir 10 Ocak’ı daha, yaşanan sorunlar ve geri alınan haklar nedeniyle “Çalışan Gazeteciler Bayramı” değil “dayanışma günü” olarak kutladıklarını ifade ederek sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı:

Kökten ve Yönetimi Basın Mensuplarını Ağırladı 

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. 

Başkan Kökten, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı

Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten  24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Başkan Çıralı; “Basın Demokrasimizin Vazgeçilmezi”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki heyet ile birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Kökten, “Sansürün kaldırılışının 115. yılını kutluyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Hıra, “Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü kutlu olsun”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Tavlı’nın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın her biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Başkan Gümüş'ten 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü sağlamak amacıyla emek veren, gerçek demokrasinin ayrılmaz parçası tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum' dedi.

Teke, “Sizler her geçen gün bizler için daha kıymetli olacaksınız...”

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akdenizli’den 24 Temmuz Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ulusal ve yerel basın çalışanları ve temsilcilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

BAŞKAN KARACA, “ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZDÜK”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin sorunlarını ve bu zaman kadar yapılan çalışmalar hakkında basına bilgiler aktardı.

KARACA, “BASININ HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİM”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

ÇIRALI’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET ‘’BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK’’

FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından SED Medya’ya ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Çıralı,’’ Basın bayramı olduğu için bu özel günü kutlamaya geldik’’ dedi.

KÖKTENER, “BASIN, ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACIDIR”

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

MİLLETVEKİLİ DEMİR’DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Gelişen teknolojiyle birlikte asılsız bilgilerin hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiye ulaşmada kitle iletişim araçlarının önemi ve dolayısıyla da gazetecilerin sorumluluğu da artmıştır. Gazeteciliği yaşam biçimi haline getirerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI

Günümüzde medya, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

BAŞKAN KARACA’DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

BAŞKAN OTGÖZ, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yerel ve ulusal basında görev yapan, tarafsız ve doğru haberle kamuoyunu bilgilendiren tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Başkan Otgöz’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çalışanlarının basın bayramını kutladı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı yayınladı.

Milletvekili Demir 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Türk basınından sansürün kaldırılışının 113. yıldönümü dolayısıyla Muğla genelinde görev yapan basın mensuplarının günlerini kutladı. Demir mesajında; “Özellikle Muğla yerel basınımız mahallelerimizin, ilçelerimizin, taleplerini siyaset kurumuna aktarmakta önemli işler yapmaktadır. Bu anlamda siyaset kurumunun en büyük yardımcılarından biri medyadır.” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı‘nın 10 Ocak Basın Bayramı Mesajı 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 60. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Osman Çıralı mesajında, Halkın haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesi için 7/24 fedakârca çalışan tüm basın çalışanlarına teşekkür etti. 

Başkan Oktay, “Pandemi Olmasa Marmaris Altın Çağını Yaşayacaktı”

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri ağırlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, pandemi dönemini ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Oktay, “Eğer pandemi olmasa Marmaris 2020 sezonunda, tüm geçmiş yılları geride bırakarak turizmde altın yılını yaşayacaktı” dedi.

FTSO, Basın Bayramında Medya Çalışanlarıyla Babadağ’da Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Fethiye’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla, Babadağ’da kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrasında basın emekçileri yamaç paraşütü pilotlarıyla birlikte Babadağ’dan tandem (ikili) uçuş yaparak, Ölüdeniz manzarası eşliğinde, gökyüzünde ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını’ kutladı.

Kaytan “24 Temmuz Basın Bayramı Değil, Mücadele ve Dayanışma Günüdür”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyon Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,  24 Temmuz Basın Bayramı’nın bu yıl da kaygı verici bir ortamda geçtiğini söyledi.