Başkan Çıralı 'Basın Demokrasimizin Vazgeçilmezi'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki heyet ile birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla İGD Başkanı Seda Köktener’e tarih boyunca barışın, kutsallığın, bereketin, bilgeliğin ve saflığın sembolü olan zeytin ağacı hediye etti.
Basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğunun altını çizen Başkan Osman Çıralı; “Sizlerin ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.” Dedi.

Başkan Çıralı açıklamalarında şu ifadelere değindi;
“Öncelikle herkesin basın bayramını kutluyorum. Sansürün kaldırılışının 115. günü dolayısıyla sizlere ziyarete geldik. 
Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı adına bütün internet gazeteciliği yapan çalışanların adına Seda Bey’in ziyaret ettik. Demokrasinin vazgeçilmezi basındır. 

Sizlerin emeği çok büyük. Bizim faaliyetlerimiz ve Fethiye’mizin tanınmasında en büyük yardımı sizlerden alıyoruz o yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünün anısına da Muğla İnternet Gazetecileri Derneğini ziyaret ettik. Bütün arkadaşlarımıza da gönderdik kutlamaları. Bütün arkadaşlar kusura bakmasınlar. Gazeteciler derneği ve internet gazeteciler derneği olarak başkanlara geldik. Sizlerin ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.  Herkese başarılar diliyorum. Sansürün kaldırılışının 115. günü bu aslında ama ülkemizde sansür kalkmış değil. İnşallah o günlerin geleceğini umut ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN