Basın Toplantısı, Haberleri

Basın Toplantısı, Haberleri

Bodrum Belediyesi “Söz Kadınlarda” Basın Toplantısı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

KAVAKLIDERE’NİN SU TUTTURULAMAYAN MENTEŞE GÖLETİ

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan: TBMM çalışmalarının dışında zamanının büyük bölümünü Muğla ve ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlar, STK’lar ve çeşitli kuruluşlar ile bir araya geldiğini, kendisinden çözümünü istedikleri konuları ve problemleri ilgili makamlara basın toplantısı,TBMM genel kurulunda bir ve beş dakikalık konuşmalar veya ilgili Bakanlıklara soru önergeleri vererek, çözüm bulma, aksaklıkların nedenleri konusunda elde ettiği bilgileri de vatandaşlarımızla ve kamuoyu ile paylaşarak konuları aydınlatmaya çalıştığını söyledi. 

FETHİYESPOR’DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

Çoban, Mutfakta yangın var

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde basın toplantısı yaparak Türkiye’nin gündeminin ekonomi olduğunu dile getirdi. İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban yaptığı basın açıklamasında, “Bu ülkenin muktedirleri, her gün masal anlatadursunlar, bizler vatandaşın gerçek gündeminin ‘mutfak yangını’ olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.