Başkan Hüseyin Haberleri

Başkan Hüseyin Haberleri

CHP’li Mehmet Demir'den Yeni İl Başkanı Zekican Balcı'ya Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Mevcut başkan Hüseyin Erol ile Zekican Balcı'nın yarıştığı seçimlerde, Zekican Balcı 333 oy alarak CHP Muğla İl Başkanı oldu.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ünal güven tazeledi

Fethiye ATA Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan genel kurulu sonrasında mevcut başkan Hüseyin Fikret Ünal tekrardan başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi.

Muğlaspor’un şirketleşmesi için yönetim kuruluna yetki verildi

Misli.com 3. Lig’de başarısız olarak profesyonel liglere veda eden Muğlaspor’da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Genel kurulda, başkan adayı çıkmayınca, yeşil beyazlı kulübün kayyuma gitmemesi için mevcut başkan Hüseyin Nizamoğlu başkanlığında geçici yönetim kurulu oluşturuldu. Ayrıca şirketleşme konusunda araştırma yapması için yönetim kuruluna yetki verildi.