Başkan Soydemir Haberleri

Başkan Soydemir Haberleri

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

İlk Ziyareti Başkan Soydemir’e Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Aday Adayı Çaylı’dan, Başkan Soydemir’e Ziyaret

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni Oda yönetimini tebrik etti.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN, BAŞKAN SOYDEMİR’E ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Başkan Soydemir mazbatasını aldı

8 Ocak Cumartesi günü yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası 19.Olağan Genel Kurulu Başkanlık seçimlerinde tekrar başkan seçilen Mehmet Soydemir Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı  Hakim Abdulkadir Ugan’ın elinden mazbatasını aldı.

Başkan Soydemir'den, Köktener'e iadeyi ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir SED Medya sahibi Seda Köktener'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. SED Medya sahibi Seda Köktener, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnun olduğunu ve nazik ziyaret için teşekkür ettiğini belirtti.