Belediye Personeline Haberleri

Belediye Personeline Haberleri

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Fethiye Belediyesi Mübarek Miraç Kandili Nedeniyle lokma dağıttı

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

Belediye Personeline “Fethiye Güvende İletişim” Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

BELEDİYE PERSONELİNE TEMEL YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline teorik ve uygulamalı olarak ‘Temel Yangın Eğitimi’ verildi.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimde hayat kurtaran müdahaleler cansız manken üzerinde gösterildi.

SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi’nde görevli personellere yönelik ‘Kamu Görevlilerinde Etik Davranış ve Görgü Kuraları’ konulu eğitim verildi.

Karaca, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personeline yeni yıl öncesi ziyaretlerde bulundu.

AKUT Fethiye’den belediye personeline eğitim

AKUT Fethiye ekibi olası deprem, doğal afet ve kazalara müdahalede verimliliğini arttırmak için eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye Belediye personeline, AKUT tarafından Belediye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde eğitim başlatıldı.

Muğla AFAD İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından, Belediye personeline ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi

Muğla AFAD İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Fethiye Belediyesi personeline ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi.

CHP’li Erbay; Muğla için tehlike devam ediyor

Muğla'da 13 gün önce başlayan orman yangınları halen devam ediyor. Bodrum, Marmaris, Menteşe, Yatağan  ilçelerinde yangınlar kontrol altına alındı. Milas ve Köyceğiz ilçelerindeyse yangınlar devam ediyor. Köyceğiz’de Ağla, Çövenli Yaylası ve Gökçeova Göleti bölgelerindeki yangınlar kontrol altına alınamadı. Erbay, “Öncelikle yangınların söndürülmesi için Türkiye’nin dört bir yanında gelen, canla başla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü personeline, itfaiye personeline, belediye personeline, sivil toplum kuruluşlarına, arama-kurtarma ekiplerine, gönüllülerimize ve bölge halkına, Muğla halkını bu zor zamanda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.” dedi.

Ortaca'da Belediye Personeline Yangın Eğitimi Verildi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde belediye personeline yönelik yangın söndürme, kurtarma, tahliye ve ilk yardım konularında eğitim ve tatbikat çalışması yapıldı.

Bodrum’da Belediye Personeline ‘İş Sağlığı Ve Güvenliği’ Eğitimi

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye bünyesinde görev yapan 608 personele İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi veriliyor.

BELEDİYE PERSONELİNE VERGİ USUL KANUNU EĞİTİMİ VERİLDİ

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından Vergi Usul Kanunu ile ilgili personel eğitimleri başladı. Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demirel’in verdiği eğitim Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Eğitime Bodrum Belediyesi birim müdürlüklerine bağlı personeller katıldı.

Büyükşehir’den ‘İletişim Becerileri’ Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve İlçe Belediye personeline yönelik “İletişim Becerileri” konulu eğitim programı düzenlendi.