SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi'nde görevli personellere yönelik 'Kamu Görevlilerinde Etik Davranış ve Görgü Kuraları' konulu eğitim verildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Kamu Görevlilerinde Etik Davranış ve Görgü Kuraları’ eğitimi Belediye Toplantı Salonunda yapıldı. Eğitime, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Tümer Kırlı, Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kasım Gürbüz ve belediye personeli katıldı. 1 gün süren ve sohbet havasında geçen eğitimde iş yerinde dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı. 
Eğitimde konuşmacı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak yer aldı. İlk olarak etik davranış ve görgü kurallarının tanımını yapan Dr. Şarlak, video ve slayt gösterimiyle örnekler verdi. Sohbet havasında geçen eğitimde, zaman zaman katılımcılara sorular yönelten Şarlak, etik davranış ve görgü kurallarının hayatın her alanında yer aldığından bahsetti. 
Güne pozitif başlamanın öneminden bahseden Şarlak, iletişim halinde karşıdaki bireyin gülümsemesinin hayatın tüm alanlarına yayılabileceğinden bahsetti. Verdiği örneklerle de anlatımını güçlendiren Şarlak, konuşma sırasında üslup ve diksiyonun oldukça önemli olduğunu vurguladı. İş kıyafeti seçiminde dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Şarlak, ilk izlenim olarak kıyafetin önemli olduğunu vurguladı.
Eğitim sonunda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Tümer Kırlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak’a teşekkür etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN