Benzin Fiyatları Haberleri

Benzin Fiyatları Haberleri

Benzine zam kapıda

Benzin fiyatlarına bu gece yarısından geçerli olacak şekilde 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor.

Benzine zam kapıda

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Benzinin Litresi 37 Lirayı Aştı

Fethiye’de kurşunsuz benzinin litresi yapılan fiyat güncellemesi ile beraber 37 lirayı geçti.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Petrol fiyatlarındaki yükseliş ile bu geceden itibaren motorine zam gelecek. Benzin fiyatlarında işe değişiklik olmayacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. İşte, 18 Ekim akaryakıt zammının ardından güncel motorin ve benzin fiyatları...

MOTOSİKLETE TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Artan benzin fiyatları her geçen gün vatandaşın belini bükmeye devam ederken aynı zamanda Fethiye trafiği de sürücüleri çileden çıkartıyor. Birçok sebepten dolayı araçlarını garaja geçen vatandaşlar çözümü motosiklette buldu.

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

AKARYAKIT FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Petrol fiyatlarında dün yaşanan sert düşüş akaryakıt fiyatlarında flaş bir gelişmeye neden olmuştu. Motorine yapılacak 1,26 liralık zam yaşanan düşüşle iptal edilmişti. Ancak motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.

MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!

26 ve 27 Temmuz günü motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan indirimin ardından araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Olumsuz ekonomik veriler ve piyasalardaki durgunluk endişe ile brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş beraberinde akaryakıt indirimini getirdi.

BENZİNE İNDİRİM GELDİ

15 Haziran Çarşamba günü itibariyle benzin fiyatlarında 97 kuruş indirim gerçekleşirken, değişiklik pompa fiyatlarına yansıdı.

BENZİN FİYATLARI KAFA KARIŞTIRIYOR

Bu hafta iki kere zamlanan benzine bu kez 1 liralık indirim geldi. Benzinin litre fiyatı Fethiye’de 23 lira 15 kuruşa düştü. Bir gün yükselip diğer gün düşen benzin fiyatları âdete Bitcoin gibi oldu.

BENZİNE BAYRAM ÖNCESİ ZAM

Benzin fiyatlarına Ramazan Bayramı öncesi zam yapıldı. Brent petroldeki yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam haberini de beraberinde getirdi. Benzinin litre fiyatına 1,33 kuruş zam yapıldı.