Beraberli̇k Haberleri

Beraberli̇k Haberleri

Başkan Akdenizli “30 Ağustos Türk Milletinin Dönüm Noktasıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. 30 Ağustos’un, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın bağımsızlık ile taçlandırıldığı bir gün olduğunu ifade eden Başkan Akdenizli, “Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan bu anlamlı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı milletimizin birlik, beraberlik ve kararlılıkla neler başarabileceğinin en büyük göstergesidir” dedi.

Fethiyespor bu sezonu nasıl geçirdi? Fethiyespor’u önümüzdeki sezon ne bekliyor? Yorumcu Çeliktaş konuştu..

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon 36 maçta 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Fethiyespor ligi 44 puanla 10.sırada tamamladı ve önümüzdeki sezon yine TFF 2.Lig'de mücadele edecek. FRT TV ekranlarında yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu Kemal Çeliktaş, Fethiyespor hakkında konuştu.

Çınar, ‘Bir gün değil, her gün sahada olacağız’

Zafer Partisi Fethiye ilçe yönetim kurulunun istifasının ardından, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine genç iş insanı İbrahim Çınar atandı. Çınar, göreve başlamasının ardından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fethiyespor’dan birlik beraberlik programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Başkan Akdenizli'nin Seçmen İletişim Merkezi Açıldı

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli’nin seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Başkan Akdenizli, Seydikemer’e Yön Veren Esnaf Kadınlarla Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaflık yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’i birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Aday Adayı Kökten, “Burası bizim ikinci evimiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, aday adaylığı süreci kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kökten, birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan Cura ile istişarede bulundu.

Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Seydikemerspor Marmaris’ten golsüz beraberlikle dönüyor

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Seydikemer’de durmak yok, yola devam!

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği buluşmada, Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de daha güzel işlere, hizmetlere imza atacağız” dedi.

Bodrum FK Lige Yükselişle Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, geride kalan 5 haftada yalnızca 1 mağlubiyet yüzü gördü. Oynanan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Fethiyespor Son Dakika Golüyle Beraberliğe Razı Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk olduğu Iğdır FK ile 90+9'da bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Bodrum zor virajda

1'inciLig'de bu sezon ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Bodrum FK yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mehmet Ali Özer yönetecek. Bodrum FK'da Erkan'ın sakatlığı bulunurken, Kenan Özer ve Musah Mohammed iyileşti.

Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Basında “Sansürün” kaldırılışının 115. yıldönümü kutlanacak

23 Temmuz Pazar günü, Menteşe’de basında sansürün kaldırışının 115. yıldönümü, birlik ve beraberlik pikniği ile kutlanacak.

Bodrum’da kazanan yok

Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında oynanan karşılaşmada Bodrumspor sahasında Göztepe’yi ağırladı. Karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Şükür yemeğine yoğun katılım oldu

Seydikemer’e bağlı Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği programına yoğun bir katılım oldu.

Başkan Gümüş'ün Ramazan bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Ayı’nın Menteşe’de birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “dedi.

Fethiye Kaymakamı Sayın Yusuf İzzet KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

DEPREM BÖLGESİNDE BİRLİK BERABERLİK BULUŞMASI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Hatay’ın Reyhanlı ve Samandağ İlçelerindeki depremzedelere hizmet veren çalışma arkadaşları ve Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler ile bir araya geldi.

BAŞKAN OTGÖZ: “ACIMIZ BÜYÜK”

Seydikemer Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen depremle ilgili konuşan Başkan Otgöz: “Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah ülke olarak birlik beraberlik içinde en kısa sürede üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

“ATILAN İFTİRALARA, EN GÜZEL CEVABI ÜYELERİMİZ VERDİ”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimini, 13 meslek komitesinden 13’ünü de alarak güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Seçim sürecinde yaşanan tüm saldırılara, şahsıma ve ekibimize atılan iftiralara en güzel cevabı üyelerimiz verdi. Bize inanan, güvenen üyelerimizin teveccühü ile FTSO tarihinde görülmemiş bir başarıya imza attık. Üyelerimiz gücümüze güç kattı. Bize destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Şimdi birlik beraberlik içinde üyelerimize, Fethiyemize, Seydikemerimize hizmet zamanı.” dedi.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI 2. YILINDA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

1 Mart 2020 tarihinde Ak parti İlçe Başkanı olarak atanan Turgay Öztürk, 20 Eylül 2022 tarihinde 7. Olağan Kongresinde yeniden seçilerek güç tazelemişti. Olağan kongrede seçilen otuz kişilik yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelişinin birinci yılında 20 Eylül 2021’de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemekli toplantıda 1. Yılını kutlamışlardı. 20 Eylül 2022 tarihinde 2. Yılında yemekli yönetim kurulu toplantısını geleneksel hale getirerek yeniden buluştular.