Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran'ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci devam ediyor. Yaklaşan seçim süreci kapsamında Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu. Aynı zamanda mahallelerin güzelleştirilmesi için de yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

“Azalarımız ile birlik ve beraberlik kahvaltısı organize ettik”
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Ben Karagedik Mahalle muhtarıyım ve aynı zamanda Fethiye Muhtarlar Derneği başkanıyım. Öncelikle 2024 yerel seçimlerinin tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Biz bu kahvaltıyı azalarımıza verdik. Eşleri ile beraber Boğaziçi Restaurant’ta çok da güzel bir havada toplandık. Boğaziçi Restaurant sahibi Aydın Ertemli’ye de çok teşekkür ediyorum. Azalarımız ile birlikte birlik ve beraberlik kahvaltısı organize ettik. İnşallah mahallemize güzel hizmetler etmek için kardeşlerimizle elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Bizler savaşa değil seçime gidiyoruz”
Konuşmasına devam eden Canözü, “Fethiye’de de birçok belediye başkan adayları, muhtar adaylarımız var. Özellikle bu seçimlerde kavgasız gürültüsüz bir seçim atmosferi yaşanmasını istiyorum. Bizler savaşa değil seçime gidiyoruz. Bütün adaylarımız Fethiye’ye ve mahallelerine hizmet etmek için adaylar. Ben Fethiye’mizde olaysız bir seçim geçirilmesini diliyorum ve tüm aday arkadaşlara da çıkmış olduğu bu yolda başarılar diyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN