Büyükşehir Haberleri

Büyükşehir Haberleri

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Büyükşehir sporcuları Avrupa Gençlik Şampiyonasına katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu. 

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali bitti

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Osman Gürün’den Başkan Karaca’ya Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Başkan Aras, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşların sorunsuz bir Bayram geçirmeleri için hazırlıklarını tamamlarken Başkan Ahmet Aras, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı'na Hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi il genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını ve denetimlerini sürdürüyor.

Ayaydın; “Kimsenin şüphesi olmasın”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Ayaydın, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Bodrum’da Göltürkbükün’de oyunu kullandı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aras: “Bu Yerel Seçimin Hesaplaşma Olacağını Düşünüyorum”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, Bodrum’da oy kullandı. Okul bahçesinde konuşan Aras, “Türkiye’nin son geldiği düzlemde büyük ekonomik sıkıntılar var bu sebepten vatandaşların bu problemlerini sandığa yansıtacaklarını düşünüyorum. O yüzden bu yerel seçimin hesaplaşma olacağını düşünüyorum, vatandaşımız gerekli cevabı verecektir” dedi

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Büyükşehir 3 bin 174 Candostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde bugüne kadar 3 bin 174 candost sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuştu.

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Yiğit, Platform Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Hür Düşünce Platformu üyeleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Otgöz: Muğla’nın Son 25 Yılı Boş Yıl Oldu

Muğla’yı 25 yıldır yöneten CHP’li Büyükşehir Belediyesi sadece laf üretti… Yeterince Yatırım ve Hizmet yapmadı…

Başkan Adayı Yiğit, esnafların derdini dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Büyükşehir 19 Milyon Yerel Tohum Dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yerel Tohum Merkeziyle Cumhuriyet’in 100.yılında 1 Milyon yerel tohum dağıtırken 2016 yılından bu yana ise toplamda 19 Milyon yerel tohumun toprakla buluşmasını sağladı.

Denizova GES Projesinin Yüzde 60’ı Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesinde yapımına başlanan ve yıllık en az 19 Milyon TL’lik elektrik üretecek olan Güneş Enerji Santrali’nin yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

“Menteşe’de Gençler İşte” Projesinde Mesleki Ve İşbaşı Eğitimleri Tamamlandı

“Youth at Work in Menteşe (Menteşe’de Gençler İşte)” kursiyerleri mesleki ve işbaşı eğitimlerini tamamladı. Eğitimleri tamamlayan kursiyerler Mesleki Yeterlilik Sınavlarına girmeye başladılar.

Yiğit, “Fethiye’nin Hakları Neyse Hepsini Vereceğim”

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada Fethiye’nin il olmaya hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yiğit, “Fethiye il olmaya hazır, başkan seçildiğim takdirde Fethiye’nin hakları neyse hepsini vereceğim” dedi.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylarına destek istedi

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Yiğit, Sürekli Halkın Arasında

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimler öncesinde sürekli halkın arasında bulunarak hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Başkan Adayı Yiğit Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da ziyaretlerde bulundu.