Çağdaş Haberleri

Çağdaş Haberleri

ÇYDD Konser Programı Düzenledi

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından ‘Kıssadan Hisse’ adlı konser düzenlendi.

‘Kızlar’ Adlı Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

Saatcı STK Temsilcililerini Ziyaret Ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Büyükşehir Kütüphaneleri’ni 200 Bin Kişi Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphaneler, derslikler vatandaşlar ve öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 16. Hafta karşılaşmaları kapsamında ligin ikinci yarısındaki en zorlu maçlar zinciri için hazırlanıyor.

SED Medya 4 Ödüle layık görüldü

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

Kültür ve sanatın merkezi'nde 257 etkinlik yapıldı

43 Milyon TL yatırımla Muğla’ya kazandırılan Çağdaş Yaşam Merkezi Muğla’da kültür ve sanatın merkezi olmaya devam ediyor.

Çağdaş Bodrum Spor puan mücadelesi verecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 14. haftasında Manisa deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Bodrum’un Takımı, moral yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

Büyükşehir Meclisi Muğla İçin Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını 14 Aralık Perşembe günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aralık ayı meclisinde 35 madde görüşüldü ve 26 adet karar oy birliği ile alındı.

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş ile Karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 12. haftasında Bursa’nın güçlü temsilcisi Tofaş ile karşılaşacak.

Muğla’da Yaşam resim yarışmasında ödüller verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına plastik sanatlar alanında Cumhuriyet’in yetiştirdiği sanatçıların çalışmalarını desteklemek ve sergilemek amacıyla düzenlenen, 57 sanatçının 69 eserle katıldığı “Muğla’da Yaşam” temalı resim yarışması ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çağdaş Bodrum Pınar Karşıyaka Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin yedinci haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

“Korku ve Sefalet” sahneye çıkacak

Milas Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla sahne alacak olan ‘Korku ve Sefalet’ adlı oyun 25 Kasım Cumartesi günü Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Çağdaş Bodrumspor İzmir'de

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 8. haftasında Pınar Karşıyaka ile İzmir Deplasmanında karşılaşacak.

Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

Çağdaş Bodrumspor Büyükçekmece’yi Konuk Ediyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 6. Hafta müsabakasında 4 Kasım Cumartesi günü evinde Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

U18, Sportif Akademi Spor ile karşılaştı

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Çağdaş Bodrum Mağlup: 73-60

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Çağdaş Bodrumspor, konuk olduğu Türk Telekom’a 73-60 mağlup oldu.

Çağdaş Bodrumspor’da Ayrılık

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor'da sezon başında göreve getirilen Genel Menajer Tolga Tekinalp görevinden ayrıldı.

Çağdaş Bodrumspor yıldız basketbolcularını yetiştiriyor

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, alt yapıya sağladığı spor okulları ve oluşturduğu imkanlar ile kendi bünyesinde akademikleşerek Bodrum’da geleceğin yıldız basketbolcularını yetiştiriyor.

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Çağdaş Bodrum, Anadolu Efes karşısında

Türkiye Basketbol Süper Ligi 2.Hafta mücadelesinde Çağdaş Bodrumspor, bugün 15.30'da evinde güçlü rakibi Anadolu Efes'i ağırlayacak.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe’ye Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Çağdaş Bodrumspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Fenerbahçe, 95-58’lik farklı bir skorla kazandı.

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Deplasmanında

Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Hazırlık Maçında Samsunspor'u Mağlup Ettiler

Basketbol dünyasının heyecanla beklediği hazırlık maçlarından olan Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasındaki mücadelenin galibi Bodrum'un güçlü temsilcisi oldu. 

Kitap Sohbetleri Devam Ediyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen Kitap Hazzı etkinliğinin yedincisi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Kütüphanelerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphanelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  

“Muğla’da Yaşam” Resim Sergisi açılışı Yapıldı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’da Yaşam Resim Sergisi açılışı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.