Çeşitli Etkinlikler Haberleri

Çeşitli Etkinlikler Haberleri

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi

7. Fethiye Belgesel Günleri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

Fethiye’de Çanakkale Şehitleri Unutulmadı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Nar-Tugan Etkinlikleri

Yüzlerce yıllık tarihin emaneti olan ve “Doğan Güneş” ile “Doğuş Bayramı” olarak da adlandırılan Nar-Tugan, Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak

Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Bodrum’da Anıldı

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül Pazar günü, çeşitli etkinliklerle anıldı.

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

Karaçulha Yörük Şenliği’ne sayılı günler kaldı

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 22-23 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi'nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 23 Temmuz'da Ümmü Erbil konser verecek. 

15 Temmuz Anma Programı düzenlendi

Fethiye'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının 178.Kuruluş Yıldönümü Fethiye’de de Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 178.Kuruluş Yıldönümü Fethiye’de de törenlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

ZAFER PARTİSİ'NDEN ENGELLİLER GÜNÜ ÖNCESİNDE ENGELLİ HAKLARI ÇALIŞTAYI

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı, her yıl 3 Aralık’ta tüm dünyada çeşitli etkinliklerle farkındalık yaratılmaya çalışılan Engelliler Günü nedeniyle, "Engelli Hakları" konulu bir çalıştay düzenledi. 

BEŞKAZA MEYDANI’NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda şenlik düzenlendi. Palyonco ve çeşitli etkinliklerin olduğu programa ilgi yoğun oldu.

100 YILA 1 KALA SEYDİKEMER CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINA HAZIR

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 99 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı omuzlarda taşındı.

FETHİYE SEMALARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nde ikinci güne girildi. Çeşitli etkinliklerin gün boyu sürdüğü festival kapsamında motorlu paraşüt pilotları Fethiye semalarında renkli görüntüler sergiledi.

YÖRÜK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği yarın akşam yöresel sanatçıların vereceği konser ile başlıyor. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz'da Özlem Şahin'de konser verecek.

Yörük Şenliği 23-24 Temmuz’da

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

SEYDİKEMER’DE 15 TEMMUZ RUHU YAŞATILIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı öncülüğünde ve Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programı kapsamında yurdun dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

YÖRÜK ŞENLİĞİ 23-24 TEMMUZ’DA

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMASI SONA ERDİ

5. Uluslar Arası Akdeniz Kentleri Kültür Ve Sanat Buluşması, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.

MUĞLA JANDARMASI 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA BAYRAM COŞKUSU YAŞATTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ula İlçesi Turgut İlkokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler Muğla İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

TARIM ve SERACILIK FUARI AÇILIYOR

Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı 23 Mart tarihinde saat 10.00’da vatandaşlara kapılarını açıyor. 170’e yakın firmanın ve çeşitli etkinliklerin olacağı fuar 4 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

FETHİYE ŞEHİTLERİNİ ANDI ZAFERİNİ KUTLADI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ÇYDD’den 25. yıl etkinlikleri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin açılışının 25. yıl dönümü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Muğla Ülkü Ocaklarından anlamlı 29 Ekim etkinlikleri

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Cumhuriyetin 98. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Dönümü Kutlama Programı belli oldu. Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 98. yıl dönümü Fethiye’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 98. yıl dönümü Menteşe’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan programlar kapsamında, Ata’mızın en büyük mirası, çağdaş Türkiye’nin temeli Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanacak.

Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle başladı

“Amatör Spor Haftası” etkinlikleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl 4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak kutlanan Amatör Spor Haftası, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Muğla’da Zafer Haftası spor etkinlikleriyle kutlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Fethiye’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi

Fethiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5. yıldönümünde yaptığı konuşmada “Yüce Türk milleti Cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara indi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Gazi Meclisi önüne işte buraya Beşkaza Meydanı’na gelerek meydanları doldurdu ve tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper etti” ifadelerini kullandı.