Çini Haberleri

Çini Haberleri

Fethiyespor’da Kayrahan Yılmaz, U19 Milli Takım Aday Kadrosuna Çağırıldı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor’un yeni transferi orta saha oyuncusu Kayrahan Yılmaz, U19 Millî Takımımızın 6-8 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağırıldı.

Fethiye'de genç motosikletçinin ölümüne ilişkin ilk duruşma: Sürücü tutuklu kalacak

29 Temmuz 2024 tarihinde Fethiye Patlangıç Mahallesi Şehit Fethi Bey Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü 15 yaşındaki Asım Bulut Ertürk hayatını kaybetmişti. Ölüme sebebiyet veren araç kullanıcısı S. Y. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayla ilgili duruşmanın birinci celsesi Fethiye Adliyesi’nde görülürken, Y.’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Öğrenciler Katıldığı Yaz Kur'an Kursu Başarıyla Tamamlandı

Fethiye Müftülüğü tarafından Ömer Özyer Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Yatılı Yaz Kur'an Kursu, 80 öğrencinin katılımıyla 1 Temmuz'da başlayıp 9 Ağustos'ta sona erdi.

Fethiyespor hazırlık maçını kazandı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürdüğü hazırlık kampı kapsamında Manisa ekiplerinden Somaspor ile karşılaştı. Fethiyespor, 89.dakikada Kayrahan Yılmaz’ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Tarımsal Sulamada Büyükşehir Üreticinin yanında

Muğla Büyükşehir Belediyesi verimli toprakları ile tarım kenti olan Muğla’da 1 milyon 471 bin 122 metre  sulama kanalı temizliği yaparak üreticilere destek oldu.

“Geleceğe Miras” adlı çini sergisi ilgi görüyor

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan Geleceğe Miras çini sergisi vatandaşlardan ilgi görüyor.

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Seydikemer'de Sahur Geleneğinin 26’ncısı Yapıldı

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde Seydikemer Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen sahur programının 26’ncısı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, sahur programına katılıp, Ramazan Ayının huzur ve sevincini hemşerileriyle paylaştı.

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Kökten, Mangacı Ailesinin Yanında

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Dinçel, ‘Pazar Günü Sarıyer’i Evimizde Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Fethiyespor’da Soma Maçının Hazırlıklarının İlk Etabı Tamam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü Manisa ekiplerinden Somaspor’a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarının Fethiye etabı bugün yapılan antrenman ile tamamlandı.

MHP İlçe Başkanı Osman Cura Ve Yönetimi Görevden Alındı

31 Mart yerel seçimleri öncesi MHP Fethiye’de hareketli saatler yaşanıyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Fethiye’de aday belerileme sürecini tamamlayan MHP’de Genel merkez kararıyla ilçe Başkanı Osman Cura ve Fethiye ilçe teşkilatı görevden alındı.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, “İyi Hazırlandık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Saatcı'dan seçim öncesi açıklamalar

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu dönem aday adaylık sürecinin erken başladığını ifade eden Saatcı, bunun altında yatan nedeni kendisinin de anlamadığını söyledi. 

Gülleri, "Isparta maçının sonucu böyle olmamalıydı"

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 16.Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor'a 3-0 mağlup oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, mağlup oldukları Isparta 32 Spor maçı ile Pazartesi günü oynayacakları Arnavutköy Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Muğla’da Yaşam resim yarışmasında ödüller verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına plastik sanatlar alanında Cumhuriyet’in yetiştirdiği sanatçıların çalışmalarını desteklemek ve sergilemek amacıyla düzenlenen, 57 sanatçının 69 eserle katıldığı “Muğla’da Yaşam” temalı resim yarışması ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CHP’de seçim takvimi belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zekican Balcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık sürecinin Bugün başladığını açıkladı.

Yalıkavak Ve Umurca’nın Üst Kotlarındaki Su Sorunu Çözülüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamak için başlattığı farklı projelere ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Yalıkavak ve Umurca Mahallelerinin üst kotlarında yaşanan su sorunlarını gidermek için ilave kaynak bulurken bu suyu sisteme dahil ediyor.

Özkan, ’10 liralık masraf edip 7 liraya satıyoruz’

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar. Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Zafer Partisi İlçe Başkanının Ölüm Sebebi Belirlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki gündür kayıp olan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin, aracının yanında ölü olarak bulunurken olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. İddiaya göre olay anında bölgede bulunan kadının verdiği ilk ifadesinde yaşanan tartışmanın ardından Şahin'in başına taşla vurduğunu söylediği ortaya çıktı.

Sarımsağa enflasyon vurdu

Birçok hastalığa çare olan sarımsak, Fethiye Salı Pazarı’nda kilosu 150 liradan satılıyor. Sarımsağın kilosunun Fethiye Salı Pazarı’nda 150 lira olması tüketicinin kafasını karıştırıyor.

Cumhuriyetin 100. Yılına Uluslararası Kutlama!

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen; Marmaris Uluslar arası Yarış Haftası`nın34.sü, 15 ülkeden yaklaşın 1000 yelkencinin katıldığı resepsiyonda, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Kutlamasıyla başladı.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri 68 Aksaray Belediyespor Maçını Değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu 1-2 mağlup ettikleri 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarını mikrofonlarımıza yaptı.