Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri 68 Aksaray Belediyespor Maçını Değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu 1-2 mağlup ettikleri 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarını mikrofonlarımıza yaptı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 68 Aksaray Belediyespor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 1-0’lık 68 Aksaray Belediyespor üstünlüğü ile sona ermesine rağmen lacivert beyazlılar Ali Ceylan ve Furkan Ceylan’ın golleriyle maçı 1-2 kazandı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kazandıkları 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Gülleri, yaptığı açıklamada “Bizim için her maç zor. Yine geriye düştüğümüz bir maç oldu. Böyle olmasını tabii ki istemeyiz ama maalesef birkaç haftadır bu sorunu yaşıyoruz. Gol yememiz çok normal ama her hafta olunca bir sorun olduğunu tespit ettik. Bu sorunu futbolcularımla çözeceğiz. Hafta içi Aksaray’ı izleyip analiz ettik. Hem teorik hem pratik bir şekilde sahada uyguladık. Maça iyi çalışmıştık. 8 günde 3 maç yapmıştık ve futbolcularımda ağır bir yük vardı. Ama Aksaray’dan çok güzel bir sonuçla döndük. Her şey istediğimiz gibi oldu ama ilk yarı Aksaray’a tepki veremedik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile ağırlığımızı koyup maçı çevirdik. Oyuna giren oyuncularımız maça katkı sağladı ve bu bizi çok mutlu ediyor. Güzel bir sonuçla geldik” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN