Coşku, Haberleri

Coşku, Haberleri

Seydikemer’de 19 Mayıs Büyük Coşkuyla Kutlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde büyük coşku yaşandı. Konsere gelenler, sevilen şarkıcılar Grup Ayna ve İlyas Yalçıntaş’ın şarkılarıyla coştu.

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.

Gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sahilde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Kavşağı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Dinçel, Taraftarlarına Seslendi

İlk yarının son maçında kendi evinde Belediye Derince’yi 1-0 mağlup eden Fethiyespor’un başarılı Teknik Direktörü Selahattin Dinçel maç sonunda stattan kulüp binasına geçerken kendisine tezahürat yapan taraftarları ile bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Cumhuriyet Coşkusu

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.