Coşkuyla Kutlandı Haberleri

Coşkuyla Kutlandı Haberleri

Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Teknelerde marşlar eşliğinde konvoy

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Yeşilüzümlü'de Cumhuriyet Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

Yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkusu sürerken, Fethiye ilçesi Yeşilüzümlü Mahallesinde öğrenciler de hazırladıkları gösteriyle bu coşkuyu ortak oldu.

Seydikemer’de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Seydikemer ilçesinde coşkuyla kutlandı. 

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muğla’da 30 Ağustos Coşkusu 

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’de düzenlenen Kıraç konserine katılan Başkan Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos’un Dünya tarihini değiştiren özgür bir Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolu açan zafer olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

Yatağan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Yatağan’da da törenlerle kutlandı.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

SEKİ'DE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Seydikemer'in Seki Mahallesinde, Seki Mahalle Muhtarlığı ve Sekililer Derneği işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

100.YIL COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Kiraz stantlarına yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali coşkuyla kutlandı. Açılan stantlar ise festival alanını şenlendirdi.

FETHİYE’DE ŞAMPİYONLUK COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

MUĞLA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

SEYDİKEMER ECE MUMAY İLE COŞTU

Seydikemer’de 103’üncü Yıl Büyük Coşkuyla Kutlandı

MENTEŞE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlandı. Binlerce Menteşeli 3 kilometre boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile birlikte yürüdü. Fener Alayına katılanlar Menteşe Belediyesi tarafından çalınan marşlar eşliğinde yürürken, vatandaşlar da evlerindeki balkon ve pencerelerden destek verdi. Başkan Gümüş, renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayına eşi ve kızıyla birlikte katıldı.

Özel Fethiye’de İstiklal Marşı heyecanı

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesi’nin ardından sahip olduğu en büyük değer olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 101. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında coşkuyla kutlandı.

14. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

29-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Cumhuriyetimiz’in 98. yılının coşkuyla kutlandığı şampiyonada 6 farklı yarışta 800’ün üzerinde sporcu kulaç attı.

Seydikemer Cumhuriyet Coşkusunu Yusuf Güney ile yaşadı

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 98'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne alan sevilen şarkıcı Yusuf Güney, Seydikemerlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Seydikemerliler konsere yoğun ilgi gösterirken, Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Seydikemer’de Muhtarlar Günü coşkuyla kutlandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’de de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle coşku ile kutlandı. Gün boyu devam edecek program kapsamında akşam saatlerinde sevilen yerel sanatçıların sahne alacağı konser de düzenlenecek.

Büyük zaferin 99. yıldönümü Muğla’da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Muğla’da coşkuyla kutlandı.

Fethiye’de Zafer coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 99 yıllık gurur, Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Şiirlerin okunması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Per. Atğm. Adil Emin Kaya tebrikleri kabul etti.

Nursel Özdemir Kurumları’nda 23 Nisan Coşkusu

Nursel Özdemir Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kurumlarında, pandemi kuralları çerçevesinde kısıtlı veli ve öğrenciyle coşkuyla kutlandı.

Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı 

Fethiye Birey Anaokulu ve İlkokul öğrencileri, Nevruz Bayramını kutladı. Minik öğrenciler çeşitli aktivitelerle Nevruz’u bayram tadında coşku bir şekilde karşıladı. 

Çanakkale Destanı’nın 106 yıllık haklı gururu coşkuyla kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 106 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı 'Çanakkale Destanı’nın 106 yıllık haklı gururu Seydikemer’de de coşkuyla kutlandı