Darp Haberleri

Darp Haberleri

Darp edilen avukatın bacağı iki yerden kırıldı

Manisa’dan İstanbul’a otomobiliyle seyir halindeyken yolda birbirlerini sollayan otomobillerin tehlikeli sürüşlerinden kaçmak isteyen avukat, otomobil sürücüsü polis tarafından darp edildi. Bacağı iki yerden kırılan ve 10 gün hastanede kalan avukatın tedavisi devam ediyor.

DARP EDİLEN DOKTOR KONUŞTU

Fethiye’de 12.12.2022 tarihinin sabah saatlerinde poliklinik görevi sırasında darp edilen doktor konuştu.

Güvenlik görevlisine saldırı kamerada

Muğla’nın Marmaris İlçesinde bir yat firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan F. Büyükelçi, sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. Saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

DYP Muğla İl Başkanı Saatci, Darp Edildiğini Öne Sürdü

Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatci arkadaşı ile birlikte darp edildiğini öne sürdü. Saatci, Boğazım sıkıldı, boynum tırnak ve morluk içerisinde, omurgamda zedelenme, bacaklarımda ve kalçamda morluklar var" dedi.

Marmaris’teki meslektaş şiddetine Ankara’dan kınama!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Beldesi Mahallesindeki Avrupa’nın en büyük tersanesi olarak bilinen DSV Yatçılık firması ortakları arasında yargıya yansımış devam eden anlaşmazlıklar nedeniyle, 14 Haziran Pazartesi günü yaşanan kavgalı olaylar sırasında Marmaris Yapı vekil avukatı Suna Öztaşdönderen’ e saldırarak darp eden İstanbul Barosu üyesi Avukat Çağrı Göktaş’ı kınayan bir açıklama yapan Ankara Barosu, ayrıca bu şiddet davasıyla ilgili üyeleri Öztaşdönderen’in de sonuna kadar yanında olacaklarını belirtti.

Alkolün etkisiyle öldüresiye dövdüler

Fethiye’de Kayaköy yolunda ormanlık alanda alınan alkolün etkisiyle çıkan tartışma, cinayetle noktalandı. Alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın ardından öldüresiye dövülen 41 yaşındaki Mustafa Ümit Tekmanlı, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede can verdi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalanan 5 kişi, adliyeye sevk edildi. Darp sonucu ölen Mustafa Ümit Tekmanlı’nın dolandırıcılık iddiasıyla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılamasının devam ettiği, bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi. 

Darp Edilip Hastane Önüne Bırakılan Şahıs Hayatı Kaybetti

Darp Edilip Hastane Önüne Bırakılan Şahıs Hayatı Kaybetti Muğla’nın Fethiye ilçesinde dövdükten sonra hastane önüne bırakılan kişinin yaşamını kaybetmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

“Oğlum beni darp etti evden kovdu"

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Durali Karatosun, oğlunun kendisini döverek evden attığını söyledi, “Can güvenliğim yok. Bu kış gününde akaryakıt istasyonundaki banklarda yatıyorum” dedi.

Darp edildiğini iddia etti 

Fethiye’den Muğla’ya gitmek için bindiği otobüste Köyceğiz’deki mola sırasında prostat rahatsızlığı nedeniyle inip; tuvalet yerine karanlıkta bir köşede idrarını yapmaya kalkınca darp edildi. İddialara göre darbeden şahsın otobüse bindiğinde sürücü B.B olduğunu görünce, telefonla güvenlik güçlerine şikayetçi oldu. Durdurulan otobüsün sürücüsü karakolda ifade verirken, darp edilen şahıs Fethiye’ye geri dönmek zorunda kaldı. 

Fethiye’de kısıtlamada iki kişi polisi darp etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında otomobilde alkol alan ve polis ekiplerini darp eden iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fethiye’de Sağlık Çalışanlarını Darba 3 Bin 740 Lira Ceza

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, iki ambulans şoförünün vefat eden kişinin yakını tarafından darp edilmesine tepki gösterildi.