Denetim, Haberleri

Denetim, Haberleri

Fethiye’de Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri şehir içi trafik denetimlerini sürdürüyor.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçiminde Mehmet Güven, Güven Tazeledi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkanlık seçimi yapıldı. Mevcut başkan Seydiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güven, tekrardan Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkan seçilerek güven tazeledi.

Trafik denetimleri sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Muğla’da Gıda Denetimleri Yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının yurt genelinde başlattığı gıda denetimi seferberliğine Muğla'da 84 kişilik kişilik gıda kontrol ekibi Muğla genelinde denetim yaptı.

SEYDİKEMER’DE ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınları denetleyerek hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.

BALIK PAZARI’NDA DENETİM

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Balık Pazarı’nda denetim gerçekleştirildi.

PAZARDA ÜRETİCİ DENETİMİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı ve Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Cuma günleri kurulan Üretici Pazarı’nda denetim yaptılar. Denetimlerde pazarda satış yapan üreticilere çeşitli bilgiler aktarılırken aynı zamanda satış yapanların gerçek üretici olup olmadığı denetlendi.

Menteşe Zabıtasından Marketlere Denetim

Menteşe Belediyesi Zabıta ekipleri, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ve fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında ilçede bulunan ulusal ve yerel ölçekli marketlerde denetim gerçekleştirdi.

TSE Güvenli Hizmet Belgesi Denetimi 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Güvenli Hizmet Belgesi denetimleri gerçekleştirildi.

Menteşe 'de Şok Uygulamalar Gerçekleştiriliyor

Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde şok uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Koronavirüs tedbirlerine ilişkin "Dinamik denetimlere" ağırlık verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine, yeme içme yerlerine yönelik olarak "dinamik denetim" ile ilgili genelge gönderdi. Genelge kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler lokanta, kafe gibi yeme-içme yerlerinde denetim yaptı. 

Okullarda denetimler aralıksız devam ediyor 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Dinamik Denetim Ekipleri, ilçe genelindeki okullarda ve kurumlarda denetimlerini sürdürüyor. 

FGB, Türk Akreditasyon Kurumu denetiminden başarıyla geçti 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştiraki Fethiye Güç Birliği Tanıtım ve Ticaret Limited Şirketi (FGB), Tandem Yamaç Paraşütü Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi olma yolunda Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) denetiminden başarıyla geçti. Tandem Yamaç Paraşütü Mesleki Yeterlilik standartlarının belirlenmesine önemli katkı veren FGB, böylece Mesleki Yeterlilik Belgesi veren otorite olmaya bir adım daha yaklaştı.  

‘Dinamik denetim süreci’ 

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesi kapsamında, ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimleri, Muğla’ da Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla Menteşe İlçesinde gerçekleşti.

108 kişiye 374 bin 652 TL ceza kesildi

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Fethiye’de kurallara aykırı davranan 108 kişiye toplamda 374 bin 652 lira idari yaptırım cezası uygulandığı öğrenildi.