Direnç Haberleri

Direnç Haberleri

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Resmen Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

Gülleri'den olaylı maç değerlendirmesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

COVİD-19 İÇİN UDİ HİNDİ TOZU

Dünyada ve ülkemizde etkisi tüm hızıyla devam eden Covid-19 virüsünün neden olduğu hastalıkla mücadele edebilmek için bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekiyor. Bu dönemde vücut direncini artırmanın yolu ise doğru gıdalarla dengeli bir beslenme düzeninden geçiyor. Balık Pazarı Aktar İşletmecisi Mustafa Gezen, koronavirüse karşı vücut direncini arttırmak için önerilerde bulundu.

Gribe karşı aktarların tavsiyesi “Kış çayı ve kekik suyu”

Kış mevsiminin sert yüzünü göstermesi ile birlikte gribe yakalanmak istemeyen vatandaşlar, aktarlara koşuyor. Hem grip hem de Kovid-19 salgınından korunmak isteyenler, vücut direncini ve bağışıklığı arttıran bitkilere ve baharatları tercih ediyor.

Gribe karşı aktarların tavsiyesi kış çayı

Kış mevsiminin gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte gribe yakalanmak istemeyen vatandaşlar, aktarlara koşuyor. Hem grip hem de Kovid-19 salgınından korunmak isteyenler, vücut direncini ve bağışıklığı arttıran bitkilere ve baharatları tercih ediyorlar.

100 Yaş Evi Üyelerine Beslenme Önerileri Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyelerine, kış aylarında hastalıklara karşı direnci artırmaya yönelik beslenme önerileri üzerine seminer düzenlendi.