Gülleri'den olaylı maç değerlendirmesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Olaylı Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor maçının ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, bu galibiyetin bir serinin başlangıcı olacağını vurgulayarak, karşılaşmayı değerlendirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 17. hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Fethiyespor, 9. Dakikada Nurettin, 26. dakikada ise Selim’in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti.
Karşılaşmanın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Mücadele edip, coşkulu oynadığımız takdirde kazanacağımızı biliyorduk. 4 haftadır galibiyet alamıyorduk. Bu durumu bugün kırmamız iyi oldu. İyi mücadele edince galip geldik. Emeğimizin karşılığını aldık. İlk yarı güzel bir oyun vardı. İkinci yarı içi aynı şeyleri söyleyemeyeceğim… Hakemin tavırlarını herkes gördü. Kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık. İsteklerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu skor, inşallah serinin başlangıcı olur. 4 gün sonra önemli bir maçımız daha var. İyi hazırlanıp galibiyet almak istiyoruz.
Selçuk Alibaz’ın yokluğu, Sezer’in ve İlyas’ın sakatlığını hissettik. Yerlerine oynayan arkadaşlar ise güzel mücadele etti. Rıdvan da bu hafta bizle birlikte olacak. Şahan ise cezalı durumda olacak. 4 haftalık kötü gidişatın sebebi ise çok sayıda sakat ve cezalı oyuncumuzun bulunuyor olması. Bu galibiyetle 2 sıra atlayarak ligde 9. sıraya yükseldik. Play off için 4 puanımız var. Biran önce play off hattına girmemiz lazım. İlk yarı için son 2 hafta kaldı. Bu haftalarda da galip gelmek istiyoruz.
Maçta yaşanan olay rakibe direnç verdi. Biber gazı futbolcuya sıkılmaz. Yedek kulübesine biber gazı sıkılmasını ilk kez gördüm. Bu olaylar rakibe direnç verdi fakat biz o direnci kırmayı bildik.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN