Diş Sağlığı Haberleri

Diş Sağlığı Haberleri

Diş Sağlığımızı Korumanın Yolları, Fethiye’de Diş Hekimi Madde Madde Açıkladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz’de bulunan HDC Diş Kliniği’nde mesul müdürü olarak görev yapan diş hekimi Kazım Soyutemiz, diş sağlığını korumanın altın formüllerini açıkladı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’a Müdür Küçüker’den ziyaret

Yeni görev yerine başlayan Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Gökhan Küçüker, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Muğladent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde İndirim uygulanacak

MUTSO ile Muğladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, Oda üyelerine yapılan işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Dişhekimleri Anlamlı Güne Çelenk Koydu

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’ Açıklaması

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 22 Kasım“Türk Diş Hekimliği Günü” ve 22 Kasımı içine alan hafta "Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" ile ilgili açıklama yaptı.

HASTANE ÇİLESİ BİTMİYOR

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde dişlerini yaptırmaya giden emekli polis Bekir Doğan dişlerini yaptıramadığı için isyan etme noktasına geldiğini ifade etti. Artık intihar etmeyi düşündüğünü bile söyleyen Bekir Doğan yetkililere “Bana reva görülen bu mu?” diye sordu.

BELEDİYE, DOC POLİKLİNİĞİ İLE ANLAŞMA YAPTI

Fethiye Belediyesi, DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 20 indirim anlaşması yaptı.

GREV DEVAM EDİYOR

Fethiye'de görev yapan sağlık çalışanları grevin 2. gününde Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde toplanarak basın açıklaması yaptılar. Sağlık çalışanları yaptıkları basın açıklamasında 'Emeğimiz için, haklarımız için, sağlığımız için, acil taleplerimizin karşılanması için grevdeyiz' dediler.

Doktordan vicdani eylem

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Diş Doktoru olarak görev yapan Cenk Balcıoğlu bir zincir marketten maaşlarına zam istedikleri için işlerine son verildiği iddia edilen 257 işçi için markette eylem yaptı.

Doktorlar bir günlük grevde

Sağlık çalışanları çalışma koşullarında artan zorlukları ve ekonomik krizin etkisi ile kötüleşen ekonomik şartlarını duyurmak adına Fethiye Devlet Hastanesi Önü’nde ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Önü’nde basın açıklaması yaparak bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

Oyalama Değil, Hakkımızı İstiyoruz!..

TBMM'deki düzenlemenin geri çekilmesi nedeniyle hekimler bugün iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Acil sağlık hizmetleri dışında hizmet vermeyen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimleri yaptıkları açıklama ile “Oyalama değil, hakkımız olanı istiyoruz!” dediller.

Diş Hekimi Yürük, Fethiye’ye 2 kupayla döndü

3-4 Temmuz’da Ankara’da gerçekleşen Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonasın ikinci yarışı olan 47. Hitit Rallisine katılan DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Özgür Yürük, Historic 1 kategorisini ikinci, genel klasmanı ise üçüncü sırada başarıyla tamamlayarak Fethiye’ye 2 kupayla döndü.