Europe Smile Center'da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve 1. ve 2.derece yakınlarına özel indirim sağlayan protokol, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinik Hizmetleri Lmited Şirketi Mesul Müdürü ve Cerrah Hüseyin Ozan Akıncı arasında 25 Ocak 2024 Perşembe günü imzalandı. İmza töreninde Europe Smile Center Halkla İlişkiler Sorumlusu ve tercüman Beyza Uslan da hazır bulundu. 
Protokol uyarınca Europe Smile Center, Türk Tabipler Birliği fiyat tarifesi üzerinden, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, üyelerinin 1. ve 2.derece yakınlarına, FTSO çalışanlarına ve 1. ve 2. derece yakınlarına indirimli hizmet verecek. Protokole göre, dental muayene, check up ve panoramik röntgen hizmetlerini FTSO üyelerine ücretsiz verecek olan Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde cerrahi tedavilerde yüzde 20, protetik tedavilerde (kron-kaplama-protez) yüzde 10, implant tedavilerinde yüzde 10 indirim, diş beyazlatma (bleaching) tedavisinde ise 15 indirim yapılacak. Detaylı diş taşı temizliğinde (detartraj) 1500 TL yerine 1000 TL alınacak. 
FTSO üyelerinin, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmaları adına yapılan protokollerine devam ettiklerini belirten Başkan Osman Çıralı, Oda üyelerine özel indirim imkanı içeren protokolün hayırlı olmasını diledi. Çıralı, protokol kapsamında FTSO üyelerine, 1. ve 2.derece yakınlarına sunulacak indirimli hizmetlere ve fiyatlarına www.fto.org.tr web sitesinden ulaşılabileceğini söyledi. 

FTSO üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirten Europe Smile Center Mesul Müdürü ve Cerrah Hüseyin Ozan Akıncı da protokol kapsamında FTSO üyeleri ile 1. ve 2.derece yakınlarına özel indirim sağlayan protokolün 1 yıl süreyle geçerli olacağını kaydetti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN