Doldurdu Haberleri

Doldurdu Haberleri

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

‘Neye Niyet Neye Kısmet’ Göz Doldurdu

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

Muğla Büyükşehir 9 yılda Muhtarlar Masasından 93 bin talep aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

YABANCILAR PAZARI DOLDURDU

Her hafta kurulan ve taze ürünlerin bulunduğu Salı Pazarı’nda yoğunluk yaşanıyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’nı tercih etti.

Başkan Otgöz, fidan dikim etkinliğine katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye başkan yardımcıları, Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldılar. Fidan dikim etkinliğinde Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde yapılan çalışmalar göz doldurdu.

Altınçekiç, “Pandemi de okullar tehlike oluşturmamalı”

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından okulöncesi ile ilk ve orta dereceli okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı. Yaklaşık 18 milyon öğrenci okulları, sınıfları doldurdu. Bir milyon 100 binden fazla öğretmen de okullarda, sınıflarda öğrencileriyle bir araya geldi. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının bu yılki hazırlığının farklı olduğuna değinen Eğitimiş Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç, “Bu sefer hazırlıklar farklıydı, çünkü çantalara ıslak mendiller, dezenfektanlar maskeler koyuldu. Çünkü içimizde korku var. Fakat okul özleminini neden hem öğrenciler hem veliler hem öğretmenler korkuyla birlikte yaşadık? Neden gereken tedbirlerin alınması ile ilgili bilgilendirmeler yapılmadı” dedi.

Fethiye’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi

Fethiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5. yıldönümünde yaptığı konuşmada “Yüce Türk milleti Cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara indi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Gazi Meclisi önüne işte buraya Beşkaza Meydanı’na gelerek meydanları doldurdu ve tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper etti” ifadelerini kullandı.

Çalışma izni görev belgesinin geçerlilik süresi uzatıldı

İçişleri Bakanlığınca muafiyet kapsamında olanların manuel doldurdukları "çalışma izni görev belgesi formu"nun geçerlilik süresi 12 Mayıs saat 00.00'a kadar uzatıldı.

Tatilciler Marmaris Plajlarını Doldurdu

Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçiren tatilciler Kurban Bayramını fırsat bilip Muğla’nın turistlik ilçelerine akın etti.