'Neye Niyet Neye Kısmet' Göz Doldurdu

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Neye Niyet Neye Kısmet' adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Uyarlayan ve yöneten Ufuk Emek ve Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilendi. Seyircilerden tam not almayı başaran “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun hakkında konuşan Ufuk Emek, ilk kez seyirciyle buluşmanın verdiği heyecanı vurguladı.

Barakalı, “Çok heyecanlıyız”
Nevin Barakalı, “Çok heyecanlıyız, Fethiye’nin tiyatroya, profesyonelce yapılan oyunlara ihtiyacı var. Ben 8 yıldır Fethiye’de yaşıyorum ama profesyonel bir anlamda da ekip oluşturmuyor. Bu da benim şikayetim, daha doğrusu Ufuk Hoca birini değerlendirmiyor, çünkü bütün projelerimiz çok güzel oldu.

Tiyatroyu vaktim yok diye düşünmesinler. Tiyatronun ciddi bir şekilde hem çocuklar hem de yetişkinler için eğitici, öğretici yanı var. Sıkıntılı bir dönemde en azından kafamızı dağıtıyoruz. Lütfen hepiniz gelin, bekliyorum.”

Korkmazgil, “Bu oyun için uzun süre hazırlandık”
Sevda Korkmazgil, “Fethiye tiyatro topluluğu içerisinde yer alıyoruz. Bu oyun için uzun süreli hazırlıklar yaptık. Bugün izleyicilerimizle ilk gösterimizle karşınızdayız. Oyunumuz Aziz Nesrinin oyunundan uyarlamadır.

Yönetmenimiz Ufuk emeğiyle, çok özel çabasıyla oyunu bambaşka bir yere taşıdı. Bir komedi aslında, 2 kadın ve doğalgaz memuruyla arasında geçen komik ilişkiler örgüsü. Umarım izleyicilerimiz sevecektir. Bu tatsız hayatta insanları bir nebze güldürebilirsek…”

Emek,”3 arkadaş birlikte hazırladık”
Yönetmen Ufuk Emek ise, “Öncelikle Aziz Nesrin’in “Hadi Öldürsene Canikom” adlı eserinden uyarlanmıştır. Aşağı Yukarı 3-4 aylık masa başı çalışması ile hazırlandı. Hikaye bambaşka bir yere doğru evrildi, 3 arkadaş olarak hazırladık. Ben oyunu hem uyarladım hem de yönetmeye çalıştım.

Fethiye’de tiyatro yapmak kolay değil, çok büyük yorgunluk tabiki de, birçok zorluklar ile karşılaşıyorsunuz ama her şey bu akşam için. İçimizde büyük bir heyecan var. Bugün “ Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyunumuz ilk kez seyircisi ile buluşacak. Umuyorum biz çok eğleniriz ve umuyorum seyirci bizden daha çok eğlenir. Oyunumuz 3 hafta boyunca devam edecektir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN