Ege Denizi Haberleri

Ege Denizi Haberleri

Ege Denizi'nde Deprem!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin detayları belli oldu

Ege Denizi Girit Adası açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

EGE BEŞİK GİBİ SALLANDI

Türkiye güne art arda depremlerle uyandı. Önce Muğla'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07.32'de ise Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

DATÇA 5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SALLANDI

Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

ÇANAKKALE 1915 SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ SEYDİKEMER’DE AÇILDI

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

DATÇA AÇIKLARINDA 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD, Datça açıklarında merkez üssü Ege Denizi'nde saat 20.08 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Küçük balıkçılar yasaktan muaf 

Ülke genelinde balık av yasağı 15 Nisan’da başladı. Yasak Karadeniz, Marmara ve Ege Denizinde 01 Eylül 2021, Akdeniz’de ise 15 Eylül 2021 tarihine kadar sürecek. Endüstriyel balıkçılık için uygulanan yasaktan küçük balıkçılar muaf tutulacağı öğrenildi. Fethiye’deki küçük balıkçılar yasaktan muaf tutuldukları için avlanmaya devam edebilecek. 

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Görev Değişimi

Ege Denizi’nin kritik noktalarından biri olan Bodrum bölgesinde, karasularının güvenliği için gece gündüz sahada olan Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığında görev değişikliği oldu.