Eğitime Destek Haberleri

Eğitime Destek Haberleri

Büyükşehir’den Öğrencilere Büyük Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ve ailelere destek olan eğitim yardımlarını 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında yüzde 65 arttırdı.

İş Bankası 100. yılında eğitime destek kampanyası

İş Bankası, ilkokuldan liseye kadar olan öğrencilere özel bir karne hediyesi sunuyor. Öğrenciler, bir yıllık ders maratonunun sonunda karnelerini aldıklarında, İş Bankası'nın düzenlediği kampanya kapsamında hediye kitaplarla ödüllendirildi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden öğrencilere yardım etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından dernek bahçesinde eğitime destek amaçlı etkinlik düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu programda keyifli anlar yaşandı.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDEN ''EĞİTİME DESTEK'' KERMESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından dernek bahçesinde kermes etkinliği düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu programda keyifli anlar yaşandı.

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI SINIFI AÇILDI

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu’na, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) aracılığı ile geçtiğimiz aylarda vefat eden Orhan Korba anısına yaptırılan; Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

KAHEV’den kitap kulübü

Kadın Hekimler Ve Eğitime Destek Vakfı ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile KAHEV Çocuk ve Genç İngilizce Kitap Kulübü , Fethiye Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılışa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan eğitime destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yeni eğitim öğretim döneminde Fethiye ve Seydikemer’deki ihtiyaç sahibi ailelerin okul çağındaki çocuklarına desteğini sürdürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ilköğretim okulu öğrencileri için hazırlanan 742 çanta ve içindeki kırtasiye ürünleri, ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edilirken 100 üniversite öğrencisine verilecek burslar için de kayıtlar devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl süren pandemi belirsizliğinin ardından çocuklarını okula gönderen ailelerin sırtındaki yükü hafifletmek için harekete geçtiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, tüm yardımları FTSO üyeleri adına ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını kaydetti.

Menteşe Belediyesi’nden Eğitime Destek

Menteşe Belediyesi yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte kırsal mahallelerde eğitim öğretim hayatına yeni başlayan çocuklara dayanışma çantası vererek destek oluyor. İlkokula yeni başlayan çocukların eğitimine destek olmak adına içerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik, kağıt, pastel ve kuru boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından çocuklara hediye edildi.

100 adet tablet için Başkan Otgöz’e yetki verilecek

Seydikemer Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında; Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılacak. Salı günü saat 14.00’te gerçekleşecek toplantıda Uzaktan eğitime destek kampanyası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 100 adet tablet dağıtımı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol için Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yetki verilmesi konusu görüşülüp, karara bağlanacak.

Bakan Selçuk, Eğitim Gönüllülerini Onurlandırdı

Yüzde 100 Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde Muğla genelinde eğitime maddi destekte bulunan 60 hayırsever, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından plaket ile ödüllendirildi.