Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Haberleri

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Haberleri

Fethiye Kaymakam'ı Ertaş’a Müftü Kamil Oktay'dan Veda Ziyareti

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, tayininin Ankara’nın Etimesgut ilçesine çıkmasının ardından Fethiye İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ertaş, Fethiye Kalesi kazısından bilgi aldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Kalesi’ni ziyaret ederek gerçekleştirilen kurtarma kazısı hakkında Bilimsel Danışman Prof. Dr. Kadir Pektaş’tan ve Fethiye Müze Müdürü Deniz Ongun’dan bilgi aldı.

Vatansever Gazilere Kaymakam Ertaş’tan Anlamlı Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı Ertaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle vatan uğruna canını ortaya koymuş gazileri ve ailelerini ziyaret ederek onlara minnet duygularını iletti.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Fethiye İlçe Kaymakamı, Şehit Kardeşinin Düğününe Katıldı

Fethiye İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Şehit Süleyman Yasir Ağır’ ın kardeşinin düğün törenine katıldı ve Hümeyra ile Muhammet çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

Ertaş Fethiye Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Fethiyespor yetkilileri, Fethiye Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. 

Fethiye Kaymakamı Ertaş’a Müdür Küçüker’den ziyaret

Yeni görev yerine başlayan Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Gökhan Küçüker, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'a Ziyaret

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, dernek üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Ertaş, yaz okullarını ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ilçedeki gençlerin yaz aylarını verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları'nı ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan anlamlı ziyaret

11 Temmuz Dünya Nüfus Günü münasebetiyle; Fethiye İlçe Nüfus Müdürü Aysel Alıcı, Nüfus Müdürlüğü Şefleri Teslime Erkek ve Olgun Mutaf İle birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler.

LGS 1’incilerinden Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Fethiye’de LGS 2024 sınavında tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Ayşe Feyza Kaya ve Uzay Öner Sarıbaş, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler. Kaymakam Ertaş, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çalış-Der Başkanı Ay’dan, Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Küp ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Ertaş’a bilgi verdiler.

Fethiye Kaymakamı Ertaş esnafı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Esenköy Mahallesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Fethiye Kaymakamı Ertaş, Bayram Ziyaretlerini Sürdürüyor

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Kurban Bayramı nedeniyle birtakım ziyafetler gerçekleştirdi.

Kaymakam Ertaş ve Başkan Karaca’dan Fethiye Emniyet ve Jandarma ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve bazı ilçe protokolü üyeleri, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ettiler.

Fethiye Protokolünden Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine Bayram Ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve bazı ilçe protokolü üyeleri, Fethiye Huzurevi ile Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Bayram Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Burak Akpınar ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Kurban Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler. 

Gazi İlkokulu Karne Törenine Kaymakam Ertaş’tan Ziyaret

2023-2024 eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle Fethiye  ilçesinde karne dağıtım töreni düzenlendi. Gazi İlkokulunda düzenlenen programda Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

‘Orman Yangınlarıyla Mücadele’ toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında ilgili kurum amirleri ve yetkililerin katılımıyla “Orman Yangınlarıyla Mücadele” toplantısı gerçekleştirildi.

Fethiye’de LGS toplantısı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında, 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili toplantı gerçekleştirilerek alınacak tedbirler görüşüldü. Kaymakam Ertaş, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Ertaş, Taşyaka Esnaflarıyla İstişarede Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Taşyaka Mahallesi esnafları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Fethiye’de High Q People açıldı

High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye’de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan 19 Mayıs Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve ilçe teşkilatı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulundu.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Kaymakam Ertaş'tan 18 Mart Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş: Kadınlar Kahramanımız, Analarımız Ve Bacılarımızdır!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Fethiye Valiliği’nde resim sergisi düzenlendi. Sergiye Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş katıldı.

Kaymakam Ertaş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.