Forvet Haberleri

Forvet Haberleri

Fethiyespor'a Amed'den Forvet

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Forvet Murat Yılmaz'ın Doğum Günü Kutlandı

Fethiyespor'un başarılı forvet oyuncusu Murat Yılmaz doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı

Fethiyespor’a Gol Kralı Forvet

Fethiyespor, 2022/2023 sezonunda Ankaragücü U19’da forma giyen Furkan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor Forması Giyen Oktay Balcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK'dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı. Oktay Balcı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK’ya transfer oldu.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Seydikemerspor İlk Transferini Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Muğlaspor'a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor’da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir’i kadrosuna dahil etti.

Anıl Yörük Muğlaspor’un A Takımında

Transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor, altyapısında yetişen 19 yaşındaki forvet Mehmet Anıl Yörük ile yeniden anlaşmaya vardı.

Fethiyespor’da Ayrılık

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK’dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı.

Dünya Yıldızı Babel, Bodrumspor'a karşı sahada

Eyüpspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Ryan Babel, 19 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 85 kilo olan Ryan Babel, sağ ayağını kullanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın Ajax kulübünde forma giyen Babel, Eyüpspor’da forma giymektedir.

Murat Yılmaz durdurulamıyor

Fethiyespor’un başarılı forveti Murat Yılmaz, Balıkesirspor maçını da boş geçmeyerek Fethiyespor kariyerindeki 8.golüne ulaştı.

LACİVERT BEYAZLILARA FORVET TAKVİYESİ

Fethiyespor, takımı güçlendirmek için transferlere devam ediyor.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

Fethiyespor’a yeni forvet

3. Lig  3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor  son olarak Edirnespor forması giyen forvet oyuncusu Cihad Ateş ile anlaştı.

Serhan Yılmaz Fethiyespor’da

3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor transfer çalışmalarına da devam ediyor. Lacivert-beyazlılar Çarşambasporda forma giyen forvet oyuncusu Serhan Yılmaz’ı renklerine kattı.