Muğlaspor'a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor'da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir'i kadrosuna dahil etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Futbola Kızıltepe Eğitim Gençlikspor’da başlayan tecrübeli futbolcu, Batman Petrolspor formasıyla profesyonelliğe adım attı. Profesyonel olarak Siirt İl Özel İdarespor ve Mardin 1969spor’da forma giyen Özdemir, Adıyamanspor, Viranşehir Belediyespor ve Yatağanspor’un formalarını da terletti. Futbolculuk kariyerinde 50 karşılaşması 3. Lig olmak üzere toplamda 135 maça çıkan deneyimli golcü, 50 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon ise 23 maçta görev alan Abdulkadir, 1426 dakika sahada kaldı ve 11 gol attı.
Tecrübeli golcü Abdulkadir Özdemir için kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, İdari As Başkanı Op. Dr. Şadi Ballı ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Muğlaspor’un yakından tanıdığı bir camia olduğunu belirten Abdulkadir Özdemir, ‘’Takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmak ve sahada en iyi performansımı sergilemek için çalışacağım. Takımımın hücum hattına katkıda bulunmak istiyorum. İnşallah şampiyonluk hedefine ulaşacağımız bir sezon olur’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN