Görevden Alınması Haberleri

Görevden Alınması Haberleri

MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

İlgin Göktepe’nin görevden alınmasına ilişkin genel merkeze yaptığı itiraz reddedildi

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Yönetim Kurulu kararıyla görevden alınan Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin görevden alınma kararına yönelik genel merkeze yaptığı itiraz reddedildi.

‘Partiden istifa etmek isteyen birini ilçe başkanı yaptılar’

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, il yönetim kurulu kararı ile görevden alındı. İlçe başkanının aniden görevden alınması ve yerine atanan isim partide deprem etkisi yarattı. Göktepe, ortada bir oyun var diyerek yaptığı açıklamada, “Kendi kendilerine beni görevden almışlar. Bana gelen bir tebliğ yok. Ben seçilmiş bir ilçe başkanıyım.” dedi. Göktepe, yerine atanan Tüze Çetinkaya'nın ise partiden istifa etmek isteyen biri olduğunu ve Çetinkaya’yı daha önce hukuk işleri başkanlığı görevinden aldığını söyledi.

CHP’de “Pınar” operasyonu

Muğla'da korkunç bir cinayete kurban giden Bitlisli Pınar Gültekin’in ailesini arayarak, “Davadan vazgeçin” diyen kişinin Bitlis’te CHP Hizan İlçe Başkanlığı yapan Aydın Sadak olduğu ortaya çıktı. Sadak, iddianın ortaya çıktığı 26 Aralık günü Bitlis İl Başkanlığı tarafından, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevden alındı. CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, Sadak’ın görevden alınmasını sosyal medya hesabından duyurdu.