MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

MHP İlçe Başkanlığı görevinine getirilen Abdülkadir Tekin'in ilk açıklamasını yaptı. 
İlçe Başkanı Tekin açıklamasında şu ifadelere değindi;
"Bugün, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Fethiye İlçe Başkanı olarak atanmış olmaktan büyük bir onur ve sorumluluk duyduğumu paylaşmak isterim. 
Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Beyefendi’nin “Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz.” diyerek bizlere gösterdiği yol ve verdiği öğütle bu kutlu görevi devralmanın bilinciyle göreve gelirken geçmişten gelen sancağı daha ileriye taşıma ve kendimizi geliştirme azmi içindeyim.
Partimizin kuruluşundan bu yana benimsediği milli ve manevi değerlere bağlılık, adalet, eşitlik ve milletin refahını ön planda tutma ilkeleri doğrultusunda, Fethiye'mizin her bir ferdine hizmet etmeyi, üç hilalli sancağı daha da yükseğe taşımayı kendime görev edindim. 
Özellikle 2024 Türkiye yerel seçimleri’ne az bir zaman kala Fethiye Belediyesi’nde MHP sancağını dalgalandırma şerefine ereceğimiz bu mücadele dolu süreçte teslim aldığım bu sancak, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin de "Biz Cumhur İttifakı'yız. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Cumhur bizim, Türkiye hepimizindir." diyerek ifade ettiği üzere daha da anlamlı bir hale gelmiş, elimizden gelenden daha da fazlasını yapmaya gayret göstermemiz gerektiğini bizlere öğretmiştir.
Güzel Fethiye'mizin sorunlarını çözmek ve milletimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte, tüm Fethiyeli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini önemseyerek, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül, duyulmadık ses bırakmayacağız.
Bu kutlu görevimde Ülkemize, Milletimize, Fethiyemize ve partimize en iyi şekilde hizmet etmek için çaba göstereceğime yürekten inanıyorum.
Ay gökte kaldıkça, ulu kocaların, aksakallıların duası üzerimize olsun. 
Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN