Gültekin Akça Haberleri

Gültekin Akça Haberleri

Kökten Ulaşım Sektörü Temsilcileri İle Buluştu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ulaşım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’de katlı otopark projesini hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Yatağan’daki Çalışmalar Eziyete Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Aydın Ayaydın: “Kendimi Muğlalı Olarak Görüyorum"

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ayaydın, "Her ne kadar memleket eleştirileri olsa da ben Muğlalıyım. Kendimi Muğlalı olarak görüyorum" dedi.

AK Parti Muğla'dan "Filistin" açıklaması

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça İsrail ve Filistin çatışmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu. AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 81 il başkanlığında eş zamanlı olarak “Filistin” açıklaması yaptı. Muğla’daki basın açıklamasını İl Başkanı Gültekin Akça yaptı.

AK Parti İl Başkanı Akça’dan Yol Müjdesi

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen, Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Otgöz, "Muhalefet kavga ederken biz eser siyasetine devam ediyoruz"

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ve teşkilat mensupları ile birlikte Menteşe’de bir dizi programa katıldı.

Akça, “AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz”

AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz” diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gültekin Akça, AK Parti İl Başkanlığına Atandı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vekaleten il başkanı olarak atanan Gültekin Akça, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten Ak Parti Muğla İl Başkanı olarak atandı. 

Başkan Akça teşekkür etti

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça basın açıklaması yaptı.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarını Göcek'te Sürdürdü

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.

Akça “Spora yatırım hız kesmeden devam ediyor”

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla ilinde spora yatırımın hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Akça, “Türkiye 100 yılı tüm ülkenin ortak vizyonudur”

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MSKÜ AKM A Salonu’nda yapılan gerçekleştirilen Milletvekili aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Fethiye Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Devlet Su İşleri (DSİ) Sosyal Tesisleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ak Partililer Seydikemer Belediyesinde Bayramlaştı

Seydikemer’e gelen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla bayramlaştı.

Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu tören, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça’nın katılımı ile gerçekleştirildi.