Halil Hancı Haberleri

Halil Hancı Haberleri

Hancı, “Yörük Şenliği ile Türkiye genelinde nam salıyoruz”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, bu yıl sekizincisi düzenlenen Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’nde açıklamalarda bulundu.

KARAÇULHA GÖNÜLLÜLERİ’NDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

Karaçulha Gönülleri Derneği tarafından düzenlenen Karaçulha Yörük Şenliğinde şenlik ağası seçilen Kazım Çağan 100 bin TL'yi Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimine taktim etti.

ŞENLİK TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Karaçulha gönüllüler Derneğinin geleneksel hale getirdiği Yayla Karaçulha'da yapılan Yörük Şenliği tüm hızıyla devam ediyor.

Yörük Şenliği 23-24 Temmuz’da

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

YÖRÜK TÜRKMEN ŞÖLENİNE KARACA’YI DA DAVET ETTİLER

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı beraberinde yönetim kurulu, 23-24 Temmuz’da gerçekleşecek Yörük Türkmen şölenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı da davet etti.

Beklenen Şölen 24-25 Temmuz’da gerçekleşecek

Fethiye Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından her sene gerçekleştirilen Karaçulha Yörük Şöleninin bu yılki tarihi belli oldu. Geleneksel hale getirdikleri Karaçulha Yörük Şöleninin bu yıl 24-25 Temmuz tarihlerinde yapılacağını dile getiren Fethiye Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, “Yapılan açıklamalarla normalleşme bazında biraz daha serbestleşti. İnşallah o tarihte uygun olursa pandemi nedeni ile her hangi bir yasak gelmezse biz Karaçulha gönüllüleri derneği olrak yönetim kurulu toplantımızı da yaptık. Her hangi bir aksilik olmaz ise 24-25 Temmuz’da Yayla Karaçulha’da şölenimizi yapacağız” dedi.