Hasar Haberleri

Hasar Haberleri

Fırtına Ölüdeniz’de Maddi Zarara Yol Açtı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Maddi hasarlı kaza meydana geldi

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili uyarılarda bulundu

Yerbilimci Naci Görür, fay üzerinde bulunan 18 ile dikkat çekti. 7 ve üzeri büyüklüğünde depremin beklendiği şehirlerin fazlaca etkileneceği de vurgulandı. Görür, içlerinde Muğla’da olan 18 ili katıldığı programda saydı.

'Yüzde yüz tavsiye ederim'

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

Fethiye’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Fethiye Ölüdeniz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Fethiye’de Maddi Hasarlı Kaza Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 741.sokakta maddi hasarlı kaza meydana geldi. Olay 14.30 sularında yaşandı. Kazada, maddi hasar meydana gelirken sürücüler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maddi Hasarlı Trafik Kazası 

Fethiye Adnan Menderes Bulvarı, Günlükbaşı istikametinde bir otomobil (41 ACR 715) ve kamyonetin (07 D 3920) karıştığı trafik kazası meydana geldi. 

HASAR, “BİZ ENGELLİ BİREYLER SADECE SİYASİ VİTRİNLERDE KONU MANKENİ OLMAK İSTEMİYORUZ”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde; genel nüfusun yüzde 12’sini oluşturan Türkiye’deki engelliler siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Milletvekili listelerinde engelli vatandaşlara da yer verilmesini” istedi

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA KATILIMLAR GİDEREK ARTIYOR

İYİ Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Hasar’ın, 3 günlük çalışma sürecinde ilçe teşkilatına 50 yeni üye kazandırdığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak ilçe merkezinde yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bir toplantı yapan İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, seçim öncesi sürecinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüklerini belirtti. 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN 1376 BİNADA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI 

Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinde 1376 binada hasar tespit çalışması gerçekleştirdi. 

FETHİYE BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden mimar, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri ve şoförlerden oluşan toplam 15 kişilik ekip, hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gönderdi.

ELEKTRİK AKSAMINDAN YANGIN ÇIKTI

Milas Ekinambarı Mahallesi Merkez Sokak’ta gece saatlerinde elektrik aksamından dolayı bir evde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın maddi hasar meydana getirdi.

OLASI BİR DEPREME KARŞI AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR

Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisleri Odası Hasar Tespit Saha Koordinasyon Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ile Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi Serhat Karagöz, Fethiye’de olası bir depreme yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

YIKILAN BİNA VE YERLEŞİM YERLERİNİN HALİ ÜZÜNTÜ YARATTI

Sabah saatlerinde Türkiye'de büyük bir yıkım ve korkuya sebep olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hasar gören ve yıkılan binaların son hali ise üzüntü yarattı.

KAHRAMANMARAŞ’TA İKİNCİ DEPREM: BÜYÜKLÜĞÜ 7.6!

Öğlen saatlerinde pek çok kentte hissedilen Kahramanmaraş merkezli bir deprem daha oldu. 7.6 büyüklüğündeki depremde Malatya'da aralarında AKP İl Başkanlığı'nın da olduğu çok sayıda binanın yıkıldığı öğrenildi. Adana'da da bir bina çöktü. Yetkililer hasarlı binalardan uzak durun çağrısı yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HELİKOPTER İLE İNDİ REKLAM PANOLARI AĞIR HASAR ALDI

Fethiyespor reklam panoları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti sırasında ağır hasar gördü. Fethiyespor Kulübü konuyla ilgili açıklama yaptı.

MARANGOZHANE ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki çıkan yangında bir marangozhane tamamen yanarken yanındaki ferforje imalathanesinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Fethiye'de iş yeri yangını

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir işyerinde meydana gelen yangında maddi hasar oluştu.

SAMANLIK YANGINI KORKUTTU

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir ahırın eklentisinde bulunan samanlıkta çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

AHŞAP EVDE YANGIN

Fethiye İnlice Mahallesi Ayvadibi Sokak’ta saat 20.30 civarında inşaat aşamasında ki ahşap ev de çıkan yangın, Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

Üzümlü’de gece yangın çıktı

Üzümlü’de gece saat 01.30 sularında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Restoran kullanılamaz hale geldi

Marmaris’te bir işyerinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Zincirleme kazada maddi hasar oluştu

Esenköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.Kaza yerine gelen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kaza ile ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yağışlardan etkilenen vatandaşların yardımına koşuldu

Muğla ve ilçelerinde yaklaşık bir haftadır etkisini sürdüren şiddetli yağışlardan etkilenen ev, işyeri ve tarım alanlarında Valilik koordinasyonunda çalışmalar ve ilgili ekiplerce hasar tespit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Sabah saatlerinde kaza

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada araçların bir tanesi yan devrildi. İki aracın karıştığı kazada yan devrilen aracın sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bodrum’da Depo Yangını

Bodrum’da Matis Beach Club’a ait depoda çıkan yangında, depo içerisinde bulunan eşyalar tamamen yandı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.

Tüp değişimi sırasında patlayan tüp yangına neden oldu

Seydikemer Kıncılar Mahallesi'nde değişim sırasında alev alan mutfak tüpünün neden olduğu yangında evde maddi hasar meydana geldi.

Kulaç, “Yangın sigortasını herkesin yaptırması gerekiyor”

Ülke genelinde ve Muğla bölgesinde çıkan yangınlardan ders çıkarılması gerektiğine vurgu yapan sigorta şirketleri olası bir felaketin yaşanmadan önce önleminin alınması gerektiğine değindi. Yangın sigortasının ileri derecede önemli olduğuna dikkat çeken KMS Sigorta ve aracılık hizmetleri Fethiye Şubesi sahibi Saniye Kulaç, “Yangın sigortası kesinlikle çok önemli… Yangın sigortası olsaydı hepsi hiçbir hasarına bu kadar üzüleceğini düşünmüyorum, tamam tabi ki insanların evleri yıkılmış, yanmış çok üzülmüş olabilirler ama sigorta şirketleri tamamını karşılayacak en azından içleri biraz daha rahat olacaktı” dedi.