Hava Sıcaklığı Haberleri

Hava Sıcaklığı Haberleri

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

Fethiye’de Atkı, Bere Dönemi Başladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Fethiye'de yazdan kalma günler yaşanıyor

Fethiye’de Ekim ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 33-34 dereceleri gösteriyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen turistler,  Çalış Plajı’nda denize girerek sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Fethiye'de hava sıcaklıkları yaz günlerini aratmıyor

Fethiye’de Ekim ayına girilmesine rağmen hava sıcaklıkları yaz günlerini aratmıyor. Bunu fırsat bilen turistler de Fethiye’den ayrılmamayı, tatilini sürdürmeyi tercih ediyor. Mikrofonlarımıza konuşan Sakıp Bey, iklim değişikliğine de vurgu yaptı.

Fethiye’de Ekim ayında Temmuz sıcaklığı yaşanıyor

Fethiye’de Ekim aylarının sonuna gelinmesine rağmen Temmuz ayından kalma sıcak havalar yaşanıyor. Fethiye’de hava sıcaklığının 34 derecelere kadar yükselmesi bekleniliyor. 

Rekor sıcaklık bekleniyor!

Bugün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın. Muğla’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün daha da artarak mevsim normallerinin 7 ila 9 derece üzerine çıkacak.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Fethiye’de Rüzgârlı Hava Etkili Oldu

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de rüzgâr 13km/s şiddetinde esiyor. Rüzgârlı hava, ilçe genelinde etkili oldu.

Hava sıcaklığı 40 dereceye yaklaştı

Fethiye’de Cumartesi günü hava sıcaklığının 38 derece olması bekleniyor.

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Fethiye’de Hava Sıcaklığı Artacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklığı ortalama 33 derece seyrediyor. Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Fethiye’de hava, önümüzdeki günlerde 3-5 derece daha da artacak.

HEM YAZI HEM DE KIŞI YAŞAYACAĞIZ

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artacağı ve hafta sonu güneşli bir havanın ülke geneline hâkim olması bekleniyor. Pazartesiden itibarense Rusya'dan gelen soğuk havanın etkisine girecek olan Türkiye, aynı hafta içinde hem yazı hem de kışı yaşayacak.

ÖLÜDENİZ’DE SEZON HAREKETLİLİĞİ

Ölüdeniz’de sezon hareketleniyor. Fethiye'de hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması üzerine yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz'e akın etti.

SEZON HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi sonrası sahil ve şehir merkezinde sezon hareketliliği başladı.

ÖLÜDENİZ’DE DENİZ KEYFİ

Türkiye'nin bir yanında kış mevsimi tüm hızıyla devam ederken, Fethiye’de durum tam tersi. Kimi vatandaşlar, hava sıcaklığının 20 dereceye yükselmesini fırsat bilip, denizin keyfini çıkartıyor.

Çiftçilerin odun isyanı

Akşam saatlerinde sıfırın altına düşen hava sıcaklığı seralarda üreticilik yapan çifçininin korkulu rüyası oldu. Gece gündüz ürettikleri ürünleri soğuktan korumaya çalışan çiftçiler seralarda yakacakları sobalar için odun bulamıyorlar. Çiftçiler Orman İşletme Müdürlükleri tarafından 31 Aralık’a kadar metreküpü 150 TL’ye satılan odunun 1 Ocak’tan itibaren 225 TL’ye 21 Ocak tarihinden itibaren ise 358 TL’ye satılmasına isyan ediyorlar.

Sıcak havadan bunalanlar soluğu su parklarında aldı

Fethiye’de hava sıcaklığıyla birlikte nem oranının artmasıyla su parkları ziyaretçi akınına uğruyor. Pek çok vatandaş Aquaparklara koşarak, çoluk çocuk eğlencenin suyunu çıkardılar.

Fethiye’de hava sıcaklığı sokak ve caddeleri boşalttı

Fethiye’de termometreler bugün hava sıcaklığını 35 derece olarak gösterdi. Sıcak hava ve nem oranının yüksek olmasıyla birlikte daha yoğun hissedilen sıcaklık nedeni ile Fethiye’de Cadde ve sokaklar bomboş kaldı. Fethiye genelinde etkili olan sıcak hava nedeni ile vatandaşların büyük çoğunluğu evde kalmayı tercih ederken, birçoğu da sahilleri ve yaylaları tercih etti.

Üreticileri don vurdu

Fethiye’de kabak ve barbunya üreticileri, dona teslim oldu. Önceki gece hava sıcaklığının birden bire düşmesi nedeniyle kabak ve barbunya bahçelerini don aldı. Üreticiler, Nisan ayında meydana gelen bu olay karşısında şaşkınlık yaşadılar. 

Fethiye’de bademler çiçek açtı

Türkiye ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde karakış etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Fethiye’de bademler çiçek açtı.

CHP Muğla İl Başkanı’ndan, AK Parti İl Başkanı’na Sert Cevap Geldi

FERDİ YAVUZ- Muğla'da artan hava sıcaklığıyla birlikte siyasette de sıcaklık yükseliyor. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye sert cevap geldi. Zeybekoğlu; “Hastane, yurtlar, TOKİ’nin yapılacağı alanları Büyükşehir’e sormayan AKP işine geldi mi belediyelerimizi hatırlayıveriyor. Bunun adı iş bilmezliktir.” Dedi.

Muğla'da Sıcaklık Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yüksek basınç merkezinin etkisine girecek Türkiye’de hava sıcaklığı iç kesimlerde 30, sahil kesimlerinde 35 dereceye çıkmasının beklendiğini açıkladı.

Fethiye'de Bademler Çiçek Açtı

Türkiye ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde karakış etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Muğla'nın Fethiye ilçesinde bademler çiçek açtı.