Ilk 100 Haberleri

Ilk 100 Haberleri

Prof Dr. Demir, 'Güçlü Bir Ekibimiz Var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Fethiye’den 2 Öğrenci YKS'de İlk 100’e Girdi

Türkiye'de 3.5 milyon adayın katıldığı YKS’de Fethiye’den ilk 100’ün içine 2 öğrenci girdi.

En hızlı büyüyen 100 şirket belli oldu  

TOBB, TEPAV ve ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.

Başkan Çıralı, ‘TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’ne katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ‘TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’ne online video konferans yöntemiyle katıldı. Törende Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.

Muğla’nın 2020 YKS Şampiyonları Ödüllendirildi

FERDİ YAVUZ- Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Muğla’nın gururu olan, Türkiye geneli ilk 1000 içerisine giren öğrenciler için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül töreni düzenlendi.

Tek Kolejinin Projesi İlk 100 Arasında

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü bünyesinde, Özel okullar ile Resmi okullar arasındaki sosyal dayanışma ve bütünleşmeyi artırmak için hazırlanan "Hami Projesi” kapsamında, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye genelindeki 100 iyi örnek arasında Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji’nin Denizova Ortaokulu ile yapmış olduğu sosyal etkinlik girdi.