Ilk Ziyaret Haberleri

Ilk Ziyaret Haberleri

Saatcı’nın İlk Ziyareti FTSO’ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

İlk Ziyareti Başkan Soydemir’e Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Ücretsiz sünnet projesi devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzalamıştı. İhtiyaç sahibi ailelerin, ücretsiz bir şekilde sünnet olan çocuklarına ilk ziyareti Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli gerçekleştirdi.

Seydikemerspor Kulübü Nezaket Ziyaretlerine Başladı

16’ncı Olağan Genel Kurul ile Seydikemerspor Kulüp Başkanı seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e yaparak, forma hediye ettiler.

BAŞKAN KOYUNCU’YU İLK ZİYARET EDEN ÖZGÜR KULLUKÇU OLDU

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Özgür Kullukçu, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti.

ÇIRALI: “2023 YILINDA UÇAK SEFERLERİNİN BAŞLAMASIYLA İLİŞKİLER DAHA DA GÜÇLENECEK”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) turizmde pazar ülke çeşitliliği hedefi kapsamında bir adım daha atıldı. FTSO ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile arasındaki kardeş oda protokolü çerçevesinde düzenlenen ilk ziyaretten güzel haberlerle dönüldü. FTSO koordinasyonunda Üsküp’e yapılan ziyarete Fethiye’deki konaklama sektörünün temsilcileri ve Dalaman Havalimanı temsilcileri katıldı. Ziyaret kapsamında MATTO tarafından düzenlenen çalıştayda Kuzey Makedonya ile Fethiye’nin turizm acenteleri, otelcileri ve havayolu firmaları temsilcileri bir araya gelerek, 2023 yılı itibarıyla başlatılması planlanan uçak seferleri için yapılması gerekenler ele alındı. Üsküp-Fethiye uçak seferlerinin 2023’te başlatılmasıyla Fethiye, Makedonyalı turistleri ağırlamaya başlayacak. 

Karaca, “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Yapıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, birtakım ziyaretler için geldiği Fethiye’de, ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdi. Karaca ve Gürün ziyaretin ardından altyapı çalışmalarını yerinde incelediler.

CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu Fethiye’de

Fethiye’ye bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ilk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasına yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten çok memnun olduğunu belirtti.

Havalar Isındı Ege Kıyıları Şenlendi

Havaların ısınması ile birlikte, dünyaca ünlü yatlar Türkiye’ye gelmeye başladı. Her yıl binlerce yerli ve yabancıya ait lüks yatların uğrak yeri olan Ege kıyılarını bu sezon ilk ziyaret edenler arasında Titan, Melek ve Miss adlı tekneler oldu.

Muğla Ülkü Ocakları’nın İlk Ziyaretçileri SED Medya Oldu

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışının ardından ilk ziyaretçileri SED Medya ailesi oldu.

Toprakçı'nın İlk Ziyareti Huzurevi Sakinlerine

Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili  Osman Toprakçı Fethiye ilçesi ziyaret programları kapsamında; Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünü, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü,Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Şükrü Bircan Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek hizmet modellerinden faydalanan engelli, yaşlı ve çocuklarla bir araya geldi.