Istifa Etti Haberleri

Istifa Etti Haberleri

Ayşe Çiftçi İyi Parti’den İstifa Etti

İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Mustafa Toklu, CHP’den İstifa Etti

Fethiyeli siyasetçi Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etti. CHP Fethiye Belediye Başkanı aday adayı olan Toklu, “Mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye başkan adayı olarak atandı. Bu nedenle kendi ilkelerim açısından Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum” dedi.

AK Parti’de istifa depremi 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Fethiye’de Cumhur İttifakında sular durulmuyor. 

Muhammet Kökten, İstifasını Verdi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

Başkan Harun Sağır Görevinden İstifa Etti

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Müdür Barış Saylak, istifa etti

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, görevinden istifa ettiğini gözyaşlarıyla açıkladı.

Fethiyespor Kazandı, Karaveli İstifa Etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 68 Aksaray Belediye Spor Teknik Direktörü Önder Karaveli, alınan Fethiyespor mağlubiyeti sonrası istifa etti.

Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2022 yılından bu yana aktif olarak İyi Parti üyesi olan Avukat Abdullah Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal mecralardan duyurdu.

Nacit Çatal Fethiyespor yönetiminden istifa etti....

Fethiyespor’da başarıyla Genel Kaptanlık görevini yürüten Nacit Çatal’ın istifa ettiği öğrenildi. Çatal’ın bu kararı şaşkınlık yarattı.

Çoban, İYİ Parti'den İstifa Ettiğini Açıkladı

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ziraat Mühendisi Ali Fatih Çoban, yaptığı yazılı açıklamada İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Fethiyespor’un mağlup ettiği Balıkesirspor’da teknik sorumlu istifa etti

Fethiyespor, 23 Nisan Pazar günü evinde Balıkesirspor’u 7-1’lik skorla mağlup etmişti.

İLÇE BAŞKANI KOVANCI, MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turhan kovancı, Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI EROĞLU İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 

İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI…

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için başkanlık görevinden istifa etti. Demirtaş’ın istifasının ardından ilçe yönetimi kendi arasında toplanarak yeni ilçe başkanını belirleyecek.

BAŞKAN YARDIMCISI TUTKUN CHP’DEN ADAY

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, CHP’den Milletvekili adayı olmak için memurluktan istifa etti.

BAŞKAN GÜMÜŞ İSTİFA ETTİ

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevinden istifa etti.

FLAŞ GELİŞME! FETHİYE GELECEK TEŞKİLATI, AK PARTİ’YE GEÇİYOR

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, yaptığı basın açıklamasında partiden istifa ettiğini duyurarak, Fethiye Gelecek Partisi Teşkilatı’nın AK Parti’ye geçeceğini söyledi.

MEHMET KORKMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Korkmaz’ın yerine Muğla Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat atandı.

MESUT TOROS FETHİYESPOR’DAN AYRILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Uşakspor'a 2-0 mağlup olarak üst üste 2'nci mağlubiyetini alan, galibiyet özlemi 4 haftaya yükselen Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros istifa etti.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi’yi İyi Partili yapan rozeti İyi Parti Genel merkezinde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

İYİ Parti Köyceğiz yönetimi istifa etti

İYİ Parti’de istifa depremi oldu. Köyceğiz İlçe Başkanlığı Yönetimi istifa etti.

Milli eğitim bakanı istifa etti

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk istifa etti. Görevden affını isteyen ve talebi kabul edilen Selçuk’un yerine Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanı olarak atandı.

DYP Muğla il ve ilçe başkanları istifa etti

Muğla siyaseti istifa depremleri ile çalkalanıyor. DEVA Parti’sin sonra Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanlığı’ndan da istifalar geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ile Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca İlçe Başkanlıkları istifa ettiler.

DEVA Partisi'nden istifa açıklaması geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin İlker Altınsoy ve İl Teşkilat Başkanı Ali Durna istifa ettiler. İstifaların ardından DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak, “Kişileri hedef alarak kişisel tartışmaya mahal verecek açıklamaları asla yapmayacağımızı bildirmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

DEVA Partisi’nde Muğla depremi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin İlker Altınsoy ve İl Teşkilat Başkanı Ali Durna istifa ettiler. Yaşanan bu istifalar DEVA Muğla’da deprem etkisi yarattı.

Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk İstifa Etti

3. lig 2. Grupta play-off yarı final maçında elenen Fethiyespor’da Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk’ün istifası kulüp sosyal medya hesabından da duyuruldu. Kendisi ile görüştüğümüz Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, “Takımımız direk çıkma düşünceleri ile kurgulanmıştı. Kendimi başarılı bulmuyorum. Daha sağlıklı bir hale gelebilmem için dinlenmem gerekiyor” dedi.

Ercan Balcı, Andımız kırmızı çizgimizdir

Demokrasi ve Atılım Partisi Muğla Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Balcı istifa gerekçesi olarak Andımızın kaldırılmasına DEVA Partisi’nin de destek vermesini gösterdi.

Ümit Özdağ partisinden istifa etti

İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti. 

CHP eski İlçe Sekreteri Olçaş, partisinden istifa etti

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) üyesi olan Emekli Öğretmen Turgut Olçaş, Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığında ki CHP partisinin amacı dışında, politika üretip, Atatürk ilkelerinden uzaklaştığını belirterek, partisinden istifa etti. Olçaş, FRT’ye yaptığı açıklamada, “Ben kendi adıma diyorum ki; sizler partimi işgal etmiş, haksız yere Atatürk'ün koltuğunda oturarak ülkem adına suç işliyorsunuz. İhanet içindesiniz. Bu suça ve ihanete bir parti üyesi olarak daha fazla ortak olamam” dedi. 

“Saltanat usulü başkanlık!”

Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’ndan istifa etti. Ayyıldız’ın yerine, oğlu Mehmet Ayyıldız geldi. Yaşanan bu olay Marmaris’i karıştırdı.