Kadıköy Haberleri

Kadıköy Haberleri

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Başkan Akdenizli, Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.

FETHİYELİ BOKSÖR ŞAMPİYON OLDU

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

Haberimiz ses getirdi; Seydikemer’de Mesleki Eğitim Merkezi açıldı

Geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığımız haberimize bugün sevindirici yanıt geldi. Gündem Analiz programına konuk olan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi’nin şart olduğunu dile getirmiş ve bu konuda açıklamalarda bulunmuştu. Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT TV ekranlarında da gündeme getirdiğimiz ve “Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi Şart” başlığıyla manşetlere taşıdığımız haber yanıt buldu. Seydikemer’in Kadıköy, Kumluova ve Seki Mahallelerinde bulunan Çok Programlı ve Anadolu liselerinin bünyesinde mesleki eğitim merkezi açıldı.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Seydikemer’e bağlı Kadıköy Mahallesi’nden Emekli Öğretmen ve Yazar 54 yaşındaki Gülgün Küçüktürkücü, bir süredir Kovid-19 tedavisi görüyordu. İzmir’deki bir hastanede tedavi altında olduğu öğrenilen Gülgün Küçüktürkücü’nün, hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Başkan Otgöz, “Bu başarı hepimizin”

FTSO Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Ömer Kahraman, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ve Kadıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ömer Kılınç, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

Seydikemer'e yapılacak tarımsal çalışmalar görüşüldü

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve Kadıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ömer Kılınç ile beraber Seydikemer'de yapılması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili tarımsal üretim çalışmaları, projeleri ve yatırımları üzerine Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüşme gerçekleştirdi.