Kaldırıldı Haberleri

Kaldırıldı Haberleri

Fethiye'de Beton Mikseri Kadını Metrelerce Sürükledi: 1 Ağır Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, B.B. idaresindeki beton mikseri, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada ağır yaralanan Ecenur Götür (21), Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zorlar’da kaza meydana geldi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Zorlar Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yine bir KYK yurdunda asansör halatı koptu!

Üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda asansör halatları koptu, 4 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de Maddi Hasarlı Kaza Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 741.sokakta maddi hasarlı kaza meydana geldi. Olay 14.30 sularında yaşandı. Kazada, maddi hasar meydana gelirken sürücüler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de İzinsiz Kurulan Karavanlar Kaldırıldı 

Fethiye Şehit Fethi Bey Parkı’nın arkasında bulunan boş arazide kurulan çadır ve karavanlar, Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. 

Muğla’da müzik yasağı sona erdi

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla saat 00.00’a kadar olan müzik yasağı kararı sona erdirildi.

DOMATESTE İHRACAT YASAĞI KALKTI

Domates üreticilerinin büyük tepkisini çeken ihracat yasağı kaldırıldı.

GENÇ ÜMİT YAŞAMINA SON VERDİ

Fethiye’de intihar girişiminde bulunan genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DÜŞME ANI KASK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalık alana düşen İngiliz uyruklu yamaç paraşütü pilotu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İngiliz uyruklu yamaç paraşütü pilotunun düşme anı ise kask kamerasına an be an yansıdı.

Fethiye'de yamaç paraşütü kazası: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalık alana düşen İngiliz uyruklu yamaç paraşütü pilotu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DEDEOĞLU, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etmişti. Mustafa Dedeoğlu bugün yeni camide kılınan cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞU HAYATINI KAYBETTİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etti.

SEYDİKEMER’DE FECİ KAZA; 5 ÖLÜ, 2 YARALI

Seydikemer’de gece saat 23.15 sularında, arı yüklü kamyonet ve taksi kafa kafaya çarpıştı. Feci kaza sonrasında 5 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KYK FAİZLERİ SİLİNDİ

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’nın verdiği kredilerin geri ödemesinde uygulanan faiz kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde anormal faizler ile gündeme gelen KYK Kredi Borçları’nın faizleri kaldırılarak sadece anapara borçları bırakıldı.

Maske zorunluluğu kaldırıldı

Maske yasağı kaldırıldı mı, sorusu 2 Mart itibarıyla gündeme geldi. Sağlık Bakanı Koca'nın maske yasağı için Bilim Kurulu Toplantısı'nı işaret etmesinin ardından maske yasağı ile ilgili son dakika açıklamalarına gözler çevrildi. Bakan Koca son açıklamasında, "Bundan sonra artık açık alanda maske yok," dedi.

Marmaris'te kendini yakan kömürcü hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde zabıta ekipleri S.E.’yi belediyeye ait alanda kömür çuvallarını muhafaza ederek seyyar kömür satışı yaptığı için uyarmıştı. Bunun üzerine S.E. üzerine benzin dökerek kendini yakmıştı.Ağır yaralanan S.E. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde kaza

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada araçların bir tanesi yan devrildi. İki aracın karıştığı kazada yan devrilen aracın sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yolculuklarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre seyahat, toplu etkinlik, kamu ve özel işyerleri ile okullarda aşısız ve aşı süreci tamamlanmamış kişiler için getirilen negatif PCR testi zorunluluğu tamamen kaldırıldı.

Kanaldan sağ çıktılar

Celal Bayar Caddesi ile Kameraman Ali Uğur Caddesi Kavşağı’nda iki aracın karıştığı kazada araçlardan biri kanala uçtu. Kanala uçan araçtan 2 kişi sağ kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin Kâğıt Baskısı Kaldırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilk nüshası 21 Şubat 1957 tarihinde yayımlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi, dijital ortama taşındı. Kâğıt baskısı kaldırılan gazeteye, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren dijital olarak ulaşılabilecek. Ayrıca onaylı sureti de internet üzerinden temin edilebilecek.

İcra yoluyla çocuk teslimi devri sona erdi

30.11.2021 günü Resmi Gazete'de yayınlanan 7343 sayılı Kanun'un 32. maddesi ile 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu'nun 25. maddesi yürürlükten kaldırıldı. Artık boşanan çiftlerin çocuk teslimi işlemleri icra daireleri aracılığıyla yapılmayacak. Çocuklar icra memuru, polis, jandarma nezaretinde teslim edilmeyecek. Çocukla görüşme hakkı olan ebeveyn masraf yapmak zorunda kalmayacak.

Ölüdeniz’de kaza 1 yaralı

Ölüdeniz Mahallesi Ölüdeniz Caddesi Oluklu Mevkii‘nde meydana gelen kazada yaralanan sürücü araç içerisinde sıkıştığı yerden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak olay yerine gelen 112 Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Bülent Üstüner, korona virüse yenik düştü

TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK'da antrenör olarak görev yapan Bülent Üstüner, korona virüs sebebi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha önce Fethiyespor’da görev yapan Üstüner’in vefatı yasa boğdu.

Tur otobüsü öğrenci servisine çarptı: 1 ölü 59 yaralı

Muğla-Denizli yolu üzerinde kalp krizi geçiren tur otobüsü şoförü, öğrenci servisine çarptı. Tur otobüsü şoförünün hayatını kaybederken yaralanan 59 kişi hastaneye kaldırıldı.

Araba Çarpan Merve, Abisini De Aynı Yolda Kaybetmiş

Yatağan İlçesi’nde karşıdan karşıya geçmek isterken seyir halindeki aracı fark etmeyen 9 yaşındaki Merve Arık araba çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam eden Arık’ın abisinin de aynı yolda 2013 yılında trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yatağan’da 9 yaşındaki çocuğa araba çarptı

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde karşıdan karşıya geçmek isterken seyir halindeki aracı fark etmeyen 9 yaşındaki Merve Arık araba çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Başkan Canözü, “Şehir içerisine imar bekliyoruz”

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle tarımsal amaçlı yapıların kapsamına ‘bağ evi' de dahil edildi. Böylelikle evler için ruhsat zorunluluğu kaldırıldı. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Köy yerlerinde ki çıkan bu yasayı olumlu buluyoruz. Ancak şehir içerisinde de kesinlikle imar planlarının uygulanmasını bekliyoruz” dedi.

Ölüdeniz'de batan tekneden acı haber geldi

Fethiye Ölüdeniz Belcekız plajında tur teknesinin batması sonrası yaralanan 2 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğlalı müzisyenler: 'Kusura bakıyoruz asıl onlar kusura bakmasın'

Sokağa çıkma kısıtlamalarının tamamen kaldırıldığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müzik yasağını 24.00'e çekmesiyle ilgili açıklamasına Muğlalı müzisyenlerden tepki geldi. Muğla Büyükşehir Müzisyenler Derneği Başkan Yardımcısı Ömür Kanavuzlar; “Biz ekmeğimizi müzikten kazanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamasına çok üzüldük ve tepkiliyiz. Muğlalı müzisyenler olarak kusura bakıyoruz. Asıl onlar kusura bakmasın” dedi.

Bodrum'da şehit olan polis memuru için Muğla'da tören düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) cenazesi için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.