Kargo Haberleri

Kargo Haberleri

MUTSO Üyelerine Yurtiçi Kargo'dan Yüzde 25 İndirim

MUTSO ile Yurtiçi Kargo arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmelere, Yurtiçi Kargo ile yapacakları gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak.

ARAS KARGO’DAN, FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Aras Kargo arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine yüzde 18 indirim uygulanacak.  

MUTSO ÜYELERİNE PTT’DEN TÜM KARGO GÖNDERİLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM

MUTSO ile PTT arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmeler, PTT Kargo ile yapacakları gönderilerde yüzde 30 indirim alacaklar.

MUTLU DEMİRTAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, deprem bölgesine yapılacak olan yardım amaçlı gönderiler için, Sürat Kargo’nun ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Kamil Mutlu Demirtaş, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Ocak ayında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri için adaylar çalışmalarına devam ediyor. Şimdilik üç adayın adaylığını açıkladığı seçimlerde, 38 yaşındaki genç aday Kamil Mutlu Demirtaş, söylemleri ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Demirtaş Nakliyat, Turizm Hayvancılık Şirketi, Fethiye Sürat Kargo İşletmeciliği ve Kalkan Hatay Ocakbaşı Restoran işletmeleriyle Fethiye ticari hayatının tanınan ve sevilen yüzlerinden biri olan Demirtaş, esnaf ziyaretlerinde de ilgiyle karşılanıyor.

FTSO 6. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesi’ni aldı

Profesyonel kadrosuyla gelişmeleri yakından takip ederek, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kurumsal yapı içinde Avrupa standartlarında hizmet verdiğini tescilleyen 6. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesi’ni aldı. Akreditasyon Belgesini FTSO Yönetimi Kurulu ile paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Ciddi bir denetimin ardından almaya hak kazandığımız Akreditasyon Belgemizi Ankara’da düzenlenecek törenle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alacaktık ancak pandemi nedeniyle tören yapılamadığı için belgemiz kargo yoluyla Odamıza iletildi. Bu başarı uyumlu ekip çalışmasının sonucu. Daha da iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Kadınlar Günü’ne özel indirim 

Önümüzde hafta Pazartesi günü kutlanacak olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle kampanya düzenleyen Sürat Kargo’da, yüzde 25 indirim günleri başladı.

Demirtaş, “Çiftçilik zor ve meşakkatli bir meslektir”

Fethiye’nin sevilen esnaflarından Kamil Mutlu Demirtaş, soğuk hava koşulları nedeniyle zirai don nöbeti bekleyen çiftçileri ziyaret etti.

Demirtaş’ın çağrısı karşılık buldu

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kâmil Mutlu Demirtaş, salgın dönemi sıkıntı yaşayanlara destek olunması için Fethiye'de 'Dayanışma Birliği'nin kurulmasını önermişti. Demirtaş’ın çağrısı karşılık buldu.

Kısıtlamalarda kargo şirketlerinde yoğunluk

Vatandaşları mağdur etmemek adına kısıtlamadan muaf tutulan kargo şirketleri, hafta sonu da hizmet vermeye devam ediyor.

Kâmil Mutlu Demirtaş: ‘Dayanışma Birliği Kuralım’

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kâmil Mutlu Demirtaş, salgın dönemi sıkıntı yaşayanlara destek olunması için Fethiye’de ‘Dayanışma Birliği’nin kurulmasını önerdi.

PTT’den Sevgililer Günü’ne Özel İndirim Sürprizi

PTT AŞ, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı kampanya ile kargo taşımacılığında tüm müşterilerinin yüzünü güldürecek.

Türkiye’nin Yerli Tohumu Muğla’dan

Türkiye’nin en kapsamlı yerel tohum merkezi Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Yerel Tohum Merkezi’nden Türkiye’nin 72 iline kargo ile ücretsiz yerel tohum gönderiliyor.