Karşılıyor Haberleri

Karşılıyor Haberleri

MSKÜ Yeni Öğrencilerini Karşılıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, yeni kayıt yaptıracak öğrencileri için karşılama töreni düzenliyor.

YENİ ÇOCUK OYUNU, “SİHİRLİ GEMİ” SAHNEDE

İlk kez 27 Mart 2018 Dünya Tiyatro Günü’nde perdelerini açan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), beşinci yılını Sihirli Gemi adlı çocuk oyununun prömiyeri ile karşılıyor

KOÇYİĞİT, “DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ”

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ‘nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye’den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor.

Menteşe Belediyesi’nden “Karakış Destek Paketi”

Menteşe Belediyesi kış aylarına girilmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. Pandemi ve kısıtlamalar döneminde sosyal belediyecilik anlayışı gereği ihtiyaç sahiplerine yardım ve destekte bulunan Menteşe Belediyesi kış aylarının başlamasıyla birlikte ‘Karakış Destek Paketi’ uygulamasına başladı.

Çoban, “Öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin”

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından okulöncesi ile ilk ve orta dereceli okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı. Okulların yeniden yüz yüze eğitime açılmasıyla bir basın açıklaması yayınlayan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Ülke genelinde 18 milyon civarında öğrencimiz nihayet yüz yüze eğitimle buluşuyor. İlk ve orta öğretim kurumlarımız, sağlanan olanaklar ölçüsünde hazırlıklarını yapabilirlerken, özellikle son aylarda yine artan pandemi tehlikesi nedeniyle veliler, haklı olarak eğitim öğretim sezonunu adeta diken üstünde karşılıyor” dedi.

Girgin Fethiye ve Seydikemer’deki su sorunu TBMM’ye taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde Fethiye ve Seydikemer’deki çiftçilerin su sorunu sordu. Girgin “Ülkemiz tarımı ciddi sıkıntılar yaşıyor. Çiftçimiz topraktan uzaklaşıyor, ektiği ile masrafını zor karşılıyor. Bu şartlarda bir de Fethiye ve Seydikemer’deki çiftçilerimiz su sorunu ile boğuşuyor. Tarımsal üretimin devamını sağlayacak şartları oluşturmak devletin kamusal sorumluluğudur” dedi.

Zor Günlerde Birlikte Mücadele Ediyoruz

Ülkemizin en büyük orman yangınlarına sahada görevli tüm birimleriyle destek veren Menteşe Belediyesi, Yardım Toplama Merkezlerinde kurduğu ekiplerle yangına müdahale edenlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Menteşe Belediyesine bağlı personeller yangınla mücadelenin en çok yaşandığı Kozağaç, Yumaklı, Şenyayla ve Düzeyn mevkiindeki ekiplere destek olmak adına, Kozağaç ve Şenyayla mevkiilerinde kurulan Yardım Toplama Merkezlerinde sahada görevli tüm birimlerin su, gıda, el feneri, maske, tıbbi malzeme gibi ihtiyaçlarını 7/24 karşılıyor.

Kızılay, Seydikemer’de yaraları sarıyor

Seydikemer’de meydana gelen ve üç gündür devam eden yangın bölgesine Kızılay seferber oldu. Binlerce hayvanın telef olduğu, orman ve tarım arazileri ile bölgedeki sera alanları küle döndüğü yangınlar adeta yürekleri dağladı. Mağdur vatandaşların yanında olan Türk Kızılay’ı bir yandan üç öğün yemek dağıtımı gerçekleştirirken, diğer yandan temizlik ürünleri gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor.

Menteşe Belediyesi 23 Nisan’ı online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor

Menteşe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi koşullarında online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor. Uluslararası Satranç Turnuvası ile başlayan etkinlikler,  23 Nisan şiir okuma etkinliği, Tüylü ve Havhav’ın Maceraları Çocuk Tiyatrosu ve müzikli araçların mahalle gezileri ile devam edecek. 

20 Bin Can Dostu Şifa Buldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının klinik ihtiyacını karşılıyor.

Datça Polisi İhtiyaç Sahiplerinin Yardımına Koştu

Muğla’nın Datça ilçesinde, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstündekiler ile kimsesiz yaşlı ve kronik hastaların ihtiyaçlarını polisler karşılıyor.