Kategori Haberleri

Kategori Haberleri

Vay Başımıza Gelenler adlı oyun yılın en iyi yapımı ödüllerinde dereceye girdi

5. Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri açıklandı. En prestijli kategori olan “Yılın En İyi Yapımı” ödülleri arasında ise Yönetmen Ufuk Emek’in yönettiği Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyunu da yer aldı.

Büyükşehir Sporcusu Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi sporcularından Aybige Feride Üstündağ İzmir’de gerçekleştirilen “100. Yıl Minikler U-11 minik kızlar yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 

Duatlon Fethiye’de derece yapan sporcular belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen "Duatlon Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

SED Medya 4 Ödüle layık görüldü

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

Menteşe Belediyesi kurslarına 3 bin kursiyer katıldı

Menteşe Belediyesi bünyesinde 2023 yılında açılan karateden yogaya, resimden gitara, örgüden öz savunmaya kadar toplam 35 adet kursla, çocuk ve yetişkin kategorilerinde 3 Bin 269 kursiyere eğitim verildi.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Altın madalya ile döndüler

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu 2 kategoride 2 altın madalya aldı.

Ulusoy'dan Dünya Dalış Rekoru

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ölüdeniz Uluslararası Su Oyunları etkinliğinde Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, masterlar kategorisinde sabit ağırlıkta paletsiz 75 metre dalarak, dünya rekoru kırdı.

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Başkan Oktay Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mahmut Oktay, Kick Boks 47 kg minikler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Marmarisli sporcu Alya Ercan’ı ağırladı.

Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Minikler Kategorisinde Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri minikler kategorisi ile başladı.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

3. ‘Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ 8 Ağustos’ta Düzenlenecek

35 yaş ve altı genç ihracatçıların çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği Türkiye’nin ilk ve tek ödül töreni olma özelliğine sahip olan “Altın Konteyner İhracat Ödülleri”, bu yıl 8 Ağustos’ta düzenlenecek.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’in Sağlık Alt Yapısı Güçlendirildi”

Seydikemer Devlet Hastanesi; Sağlık Bakanlığı tarafından, B Gurubuna yükseltildi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hastanenin yapılmasında ve kategori yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Bu sayede Seydikemer’in sağlık alt yapısı güçlendirildi” dedi.

Fethiye’de ‘Sagopa Kajmer’ hayranları ile buluştu

Türkçe Rap kategorisinin sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Telmessos Antik Tiyatro’da Fethiye’deki hayranları ile buluştu.

Zirvespordan Bir Sezonda Sekiz Kupa

Haziran ayında sona eren 2022-2023 voleybol sezonunda farklı kategorilerde yarışan Eczacıbaşı Zirvespor Klübü sporcuları üstün başarı elde etti. Voleybol branşında başarılarıyla adından söz ettiren Eczacıbaşı Zirvespor Kulübü 2022-2023 sezonunda toplamda sekiz farklı kategoride kupa kaldırarak bir rekora imza attı.

Fethiye Özel Ege Okullarından Başkan Karaca’ya Ziyaret

Fethiye İlkokullar Arası Tenis Müsabakası, ardından Dalaman’da düzenlenen Tenis Bölge Şampiyonasında Minikler kategorisinde birinci olan Fethiye Özel Ege Okulları öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ettiler.

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Tamamını Güzel Okuma Yarışması” ilçemiz Ortaokul Kategorisi bugün Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

12 YAŞINDAKİ DEFNE, SATRANÇTA FETHİYE’YE DERECE GETİRDİ

Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) tarafından organize edilen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 12 yaş kızlar kategorisinde Türkiye sekizincisi olan Defne Omak, FRT TV’ye konuştu.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ ALTYAPISI İLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Eczacıbaşı çatısı altında, voleybol branşında geleceğin yıldızlarını yetiştiren Zirve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunda altyapı takımlarının sağladığı başarılarla da adından söz ettiriyor. Kulübün altyapı sporcuları, Muğla ilinde mini, midi, küçükler ve yıldızlar olmak üzere dört ayrı kategoride oynadığı maçlardaki galibiyetleri sonucunda birinci sırada yer alıyor.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

FETHİYE BİLSEM TEKNOFEST TÜRKİYE FİNALİ’NDE

Teknofest Engelsiz Yaşam Teknolojileri Yarışması kategorisinde BİLSEM Kurum Müdürü Vildan Alp danışmanlığındaki GÖKSU takımı yarı final değerlendirme aşamasını geçerek Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE, IDC CIO ÖDÜLLERİNDE MÜŞTERİ DENEYİMİ KATEGORİSİNDE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

CANKURTARAN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ve bronz (havuz) kategoride 3 gün, gümüş (deniz) kategoride ise 5 gün süren cankurtaran eğitimleri tamamlandı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 23 kişi, cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.

FETHİYE’Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı’ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu’nda yapıldı. 50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Bocce müsabakalarında şampiyon Karagedik Ortaokulu

Okul sporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarında 4 kategorinin 4’ünde de başarılı olan Karagedik Ortaokulu şampiyon oldu.